11.05.2021
Sanii mari - o binecuvantare sau un chin? Vedetele care au reusit sa nu le mai fie rusine de marimea sanilor sai si acum INFIERBANTA imaginatia oricarui barbat

Se crede ca femeile cu sanii mari se scalda in atentia sexului mai puternic. E asa oare? Vezi vedetele de mai jos care au invatat sa ii „poarte” cu demnitate: nu s-au transformat in „papusi dintr-un magazin sexual”.

Citeste si :  Halterele in geanta si uleiul de cocos pentru micul dejun: 22 de „lifehack-uri” care te vor ajuta sa fii mereu in forma buna, la care apeleaza vedetele de la Hollywood

Anna Semenovich

„Nu exista femei cu sani mici in familia noastra. Sunt mandra de bustul meu! ".Cantareata,  prezentatoare TV si actrita nu acorda atentie atunci cand este acuzata de pasiunea pentru chirurgia plastica, sustinand ca „are genele de la mama ei”. Pana in 2016, sanii Anei au atins marimea noua.

„Am fost la medici, am fost la un doctor despre problema cresterii sanilor si m-au sfatuit sa fac o operatie de micsorarea acestora. Acum trei ani am luat o decizie: mi-am micsorat sanii de la dimensiunea a noua la a cincea. Acum am marimea sase ”, a spus Anna in 2019.

Insa mai exista o problema.„Multi oameni cred ca secretul popularitatii mele este un bust generos”, spune ea indignata.  „Cu toate acestea, exista multe femei cu sani mari in showbiz. Deci nu este vorba despre piept. Daca cineva vrea sa ma vada ca pe o blonda sexy - te rog! Acest lucru este temporar. Multi au crezut ca sunt o mediocritate completa. Dar astazi joc filme si cant live! Deci, nu vorbi despre sani! "

Pamela Anderson

„Cat de frumosi sunt”, viitorea „salvatoare din Malibu” nu si-a putut lua ochii de pe noul afis Playboy, pe care l-a observat la iesirea din clubul de fitness. „Cat mi-as dori sa am aceiasi sani”. De atunci, au trecut aproximativ 30 de ani, iar numele Pamelei Anderson a devenit asociat cu aspectul ei spectaculos. A devenit faimoasa ca fiid prima actrita care si-a marit sanii la aceasta dimensiune.

„Implanturile sunt principalul meu atu”, recunoaste ea. „Datorita lor, am castigat incredere in sine si am obtinut primele mele roluri. M-au facut mai feminina si mai sexy. Si nu numai pentru altii, ci si pentru mine. "

Anfisa Cehova

„Am fost intotdeauna teribil de complexata si ingrijorata de marimea sanilor mei”, marturiseste sex-simbolul televiziunii din Rusia, „pentru ca un barbat, in timp ce facea cunostinta cu mine, nu se uita in ochii mei, ci la pieptul meu:„ Fata, poate Te cunosc? ”La care de obicei am raspuns:„ Acum ne vom consulta (adica cu sanul) si vom decide ”. La urma urmei, evident ca nu au ajuns sa ma cunoasca. Si am vrut sa strig: nu este doar pieptul meu! Exista si un suflet sub el! "

Odata cu varsta, Anfisa a invatat sa se aprecieze;„Dezavantajele nu ar trebui ascunse, ci, dimpotriva, ar trebui transformate in avantaje. Acum nu inteleg cum a fost posibil sa imi fie rusine de ceea ce este atat de frumos. In general, cel mai important lucru in viata este sa te iubesti pe tine insuti!”, sustine actrita.

Kim Kardashian

„Aveam 10 ani cand sanii mei au inceput sa creasca. Am fost prima fata din clasa care a avut sutien. Imi amintesc cum am strigat si m-am rugat lui Dumnezeu: „Te rog, fa-o ca sa nu mai creasca”, spune Kim.

De-a lungul timpului, Kim si-a dat seama ca „neajunsurile ei sunt avantaje mai probabil”. Astazi, ea pozeaza fericita pentru paparazzi pe plaja, aratandu-si cu mandrie silueta sexy. „Urmez exemplul mamei mele. Se simte confortabil in orice situatie."

Christina Hendrix

„Sanii mari pot distruge cariera unui alergator de vis”, spune Christina Hendrix, vedeta Mad Men. „Este atat de bine incat nu am vrut niciodata sa devin una”. Actrita, numita anul trecut de revista pentru barbati Esquire „cea mai sexy femeie din lume”, este inca suparata cand tabloidele discuta superba ei silueta. „Poate suna prostesc, dar inainte de a aparea in filme, nu mi-am dat seama ca sunt atat de diferita de ceilalti”, recunoaste ea.

„O multime de femei spun ca rolul meu din Mad Men le-a facut sa priveasca diferit la busturile lor mari”, spune Christina despre eroina ei, managerul de birou Joan. „Nu mai incearca sa-si ascunda sanii”.

Nadejda Granovskaya

„Cel mai ridicol zvon pe care l-am auzit despre mine este ca am fost supusa unei interventii chirurgicale plastice pentru marirea sanilor”, rade fosta solista VIA Gra.  „Daca bunica mea, care are a sasea marime toata viata, ar auzi despre asta, ar fi foarte surprinsa. Asa ca scrieti: daca am silicoane, atunci este acolo de la nastere! "

Membra celei mai sexy trupa din Rusia nu a fost niciodata timida in privinta sanilor, dar nici nu a considerat ca este principalul sau avantaj. „Poate ca a fost odata unul dintre atuurile mele, dar uita-te la mine acum - este ridicol sa spun ca sanii sunt prioritatea mea principala".

Citeste si :  Cand este SANATOS sa iti incepi viata sexuala? Marianna Spinu, sexolog: „Organismul nostru este facut astfel ca si atunci cand este pregatit fiziologic pentru actul sexual, nu inseamna ca va primi placere" - VIDEO
Articole din aceeasi categorie