22.05.2020
Salveaza-l pe micutul Robert! Irina Grabazei: „Mi-e frica de gandul ca nu imi va spune vreodata “mama”, de ideea ca nu va avea un somn fara aparate de respirat, ca nu ne vom putea plimba tinandu-l de manuta, ca nu va putea manca singur si ma doboara doar ideea a ce i se poate intampla daca...”

Micul Robert Grabazei, diagnosticat cu amiotrofie spinala tip 1 continua cu darzenie si curaj sa lupte. Suma de care are nevoie Robert pentru tratament este inspaimantatoare - 2 100 000 de dolari!

Citeste si : Robert continua lupta pentru viata! Irina Grabazei: „Va rugam sa ne ajutati acum, pe ultima suta de metri (...). Impreuna am reusit sa ajungem la o suma enorma, dar in aceasta perioada de criza este tot mai greu sa strangem si restul sumei.”

Amiotrofia spinala este o boala genetica grava, care omoara cei mai multi bebelusi pana la 2 ani. Baietelul a primit cruntul diagnostic pe cand avea doar o luna. Pentru a putea fi salvat, Robert are nevoie de cel mai scump medicament din lume - Zolgensma, injectia care costa peste 2 milioane de dolari.

Recent, pe pagina de Facebook - Life for Robert, a fost facuta o postare extrem de emotionanta despre evolutia starii lui de sanatate. Irina Grabazei, mama lui Robert, povestesteste despre bucuria pe care o traieste la fiecare mic progres facut de copilul ei in lupta cu boala, dar si despre fricile care o urmaresc din clipa cand a aflat diagnosticul. Micutul a reusit sa adune 75% din suma de care are nevoie pentru a lua tratamentul, dar pana la suma integrala mai e cale de parcurs. De aceea oamenii de buna credinta sunt rugati sa-l ajute in continuare pe Robert sa aiba o sansa la viata.

„Mi-e frica de gandul ca nu imi va spune vreodata “mama”, de ideea ca nu va avea un somn fara aparate de respirat, ca nu ne vom putea plimba tinandu-l de manuta, ca nu va putea manca singur si ma doboara doar ideea a ce i se poate intampla daca va avea o simpla viroza. Boala aceasta omoara cei mai multi bebelusi pana la varsta de 2 ani si nu iti fura doar copilul, ci si o parte mare din suflet. Citesc povestile parintilor care si-au pierdut pruncii si ma doare pentru ei, dar mesajele lor imi dau putere sa lupt si mai mult. Nu stiu ce va fi maine, sau peste o luna, sau peste un an.

Tot ce stiu acum este ca astazi a incercat sa isi duca piciorusul la gurita, lucru pe care nu il facea ieri, iar asta este cea mai mare bucurie. Fiecare achizitie este povestita bunicilor si prietenilor cu cel mai mare entuziasm la telefon, iar ei se emotioneaza si ne cer filmulete pentru a-i urmari fiecare miscare.

Viata este plina de imprevizibil si chiar daca nu intelegem de ce un bebelus nevinovat trebuie sa treaca prin atata suferinta si nedreptate, fiecare progres si miscare are cu atat mai multa valoare. Incep sa le vad ca pe un semn de sus, care ne spune sa nu ne pierdem increderea si sa continuam sa luptam chiar si atunci cand simtim ca nu mai putem.


Luminita de la capatul tunelului este acum tot mai aproape.

De aseara cand am anuntat incredibilul 75% din drumul nostru, voi ati repostat povestea lui Robert in numar foarte mare, iar noi ingeri au aflat si s-au alaturat luptei noastre. Va rugam sa ii spuneti povestea in continuare, astfel incat sa ajungem cat mai repede la suma pusa pe viata lui! #lifeforrobert #zolgensma #sma1 #fightsma

Doneaza aici: •

https://www.facebook.com/donate/140017454002344/?fundraiser_source=external_url

https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert

- Paypal: irina.grabazei@gmail.com

- Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861 Nume: Irina Grabazei

- Plata prin numar de telefon ING: 0751640814

- Paypal: irina.grabazei@gmail.com

- Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861 Nume: Irina Grabazei

- Cont MAIB Moldova: MD30AG000000022593763260

- Nume: Grabazei Irina

Pentru abonatii din Romania trimite un sms la 8828 cu textul Robert si doneaza 2€

Sursa foto/video: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie