18.11.2020
Sa inceapa povestea de Craciun! Decorul este unul dintre elementele principale care creeaza atmosfera

Se apropie sarbatorile de iarna, perioada magica a anului. Daca e sa ne uitam in calendar, mai e ceva timp pana atunci, insa in mai multe magazine din Chisinau atmosfera de Craciun se simte deja. Brazi, globulete, decoratiuni si Mos Craciun - toate ne saluta deja din vitrine. Sa le admiram si sa lasam feeria sarbatorilor sa ne intre in case. 

Citeste si :  Maestrul Eugen Doga - mesaj pentru Maia Sandu. „Va vom ajuta cu toate cu ce vom putea.”

Anul acesta, pregatirile de Craciun in magazine au inceput inca din octombrie, pentru a evita aglomeratia, dar si pentru ca un pic de bucurie in plus nu strica nimanui.

Cristina Erhan, manager magazin: „Am vrut sa evitam un pic din aglomerare din ultimele luni de Craciun. Credem ca aceasta atmosfera e un plus de bucurie pentru fiecare.”

Pomul de Craciun e cel mai important de sarbatori. Pentru un farmec aparte, specialistii ne sfatuiesc sa alegem contraste, ramuri cu aspect natural, animalute si nu in ultimul rand multe luminite. 

„Majoritatea clientilor prefera brazii verzi deoarece la noi toti brazii au un aspect foarte realistic, producatorii folosesc matrite a brazilor reali, pentru a obtine acest efect de pom de Craciun natural. Sunt cei care prefera brazi inzapeziti, brazi cu luminite incorporate sau brazi colorati, roz, albastru. Noi optam pentru un anumit contrast sau mergem pe ideea unui brad pastelat, cu culori calme sau facem ceva mai colorat. Folosim luminite cat mai multe deoarece ele ofera atmosfera de sarbatoare.”, povesteste managerul magazinului.

In afara de globuri si ghirlande, anul acesta pomul de Craciun poate fi impodobit chiar si cu pene pentru un plus de originalitate. 

Un accent deosebit punem pe decorul mesei de sarbatoare, pentru care specialistii recomanda evidentierea culorilor rosu si albastru si desigur detalii precum vesela tematica sau lumanari.

Daca stai la casa la sol, exteriorul nu trebuie nici el neglijat. Pentru decor exista o mare varietate de figurine, jucarii si braduti care vor aduce povestea la tine acasa.

Citeste si :  Femeile de fier! Cine sunt doamnele care scriu istorie, fiind in fruntea statelor

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie