22.01.2020
S-au regasit dupa 30 de ani! Pamela Anderson s-a casatorit in secret cu un producator in varsta de 74 de ani
In viata bombei sexy, Pamela Anderson, au fost de toate: iubire, tradare, inselaciuni si drame... totusi se pare ca aceasta si-a regasit fericirea si echilibrul emotional alaturi de Jon Peters, un producator american in varsta de 74 de ani.
Noul ei sot se declara absolut indragostit de aceasta si spune ca a iubit-o toata viata. „Pretutindeni sunt fete frumoase, as fi putut alege-o pe oricare dintre ele. Dar pe parcursul a 35 de ani am dorit-o doar pe ea. Ma innebuneste in cel mai bun sens al cuvantului.”, a marturisit Jon Peters publicatiei The Hollywood Reporter.
Джон Питерс
Conform presei americane, Pamela si Jon au sarbatorit nunta pe 20 ianuarie in Malibu. Cei doi au facut cunostinta cu 30 de ani in urma si au trait chiar o perioada impreuna, dupa care insa s-au despartit.
„Acum am inteles multe. A fost alaturi tot timpul. Eu sunt pregatita si el este. Ne iubim neconditionat. Sunt o femeie fericita - dovada ca Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi.”, a marturisit focoasa blondina in varsta de 52 de ani.
Amintim ca anul 2019 a fost unul foarte dificil pentru ea. Aceasta a afla a iubitul ei, fotbalistul Adil Rami, o insela si avea o alta familie. De asemenea, Pamela a afirmat ca a devenit victima violentei fizice din partea partenerului sau.
Citeste si: Pamela Anderson - tradata in amor! Cum a descoperit ca iubitul ei traia o viata dubla
Sursa foto: hollywoodreporter.com, hbz.com
Articole din aceeasi categorie