12.02.2020
S-a decis! Vezi cine va reprezenta Romania la Eurovision 2020, la Rotterdam
Roxen este tanara cantareata care a fost aleasa de catre juriul Selectiei Nationale Eurovision 2020 din Romania pentru a reprezenta tara.
Larisa Roxana Giurgiu alias Roxen a indragit muzica de la varsta de 7 ani. Ea s-a nascut la Cluj si chiar daca prenumele ei nu este atat de cunoscut, unii o aseamana cu celebra artista internationala, Dua Lipa.
Are doua melodii ce se bucura de un succes enorm, clasandu-se in topurile muzicale ale momentului: „You don't love me” feat Sickotoy si „Ce-ti canta dragostea”.
Ele rasuna la radiourile din: Franta, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elvetia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazahstan, Estonia si Moldova, insumand peste 8 milioane de vizualizari pe YouTube.
Roxen a castigat marea batalie a Eurovisionului national prin timbrul sau special, dar si gratie parteneriatului Televiziunii Roamne cu studioul de productie - Global Records, care au pus in competitie mai multe piese din concurs, calificandu-se in etapa finala doar 3 interpreti: Roxen, Diana V si Cezar.
Astfel, in urma deciziei comisiei de specialitate, dar si compozitorilor cu care au lucrat concurentii finalisti, Roxen a devenit invingatoare, fiind, in opinia expertilor, persoana demna de a reprezenta tara la Rotterdam.
Sursa foto: eurovision.tv
Articole din aceeasi categorie