29.07.2020
S-a casatorit la 17 ani cu o batrana de 71. Drama traita de tanar dupa cinci ani de relatie

Un tanar din SUA care in 2015, atunci cand avea doar 17 ani, s-a casatorit cu o femeie in varsta de 71 de ani, acum traieste o drama dupa ce aceasta a suferit un atac de cord, relateaza Daily Star.

Gary Hardwick, din statul Tennessee, avea doar 17 ani cand a cunoscut-o pe Almeda, chiar la inmormantarea fiului femeii. Aceasta era vaduva si, in ciuda diferentei de varsta, cei doi s-au casatorit dupa doar doua saptamani.

Citeste si :  Ed Sheeran - despre dependenta si alcool. „Nu ma limitez la doua pahare, pot bea chiar si doua sticle.”

Tanarul a povestit ca a fost atras din prima de ochii albastri si stralucitori ai femeii de 71 de ani, in timp ce ea nu a putut sa isi tina privirea departe de el pe tot parcursul funeraliilor.

Dupa cinci ani, cei doi inca se iubesc, in ciuda problemelor de sanatate severe ale femeii, care ii pun viata in pericol.

Intr-un clip postat pe TikTok, Gary a marturisit ca sotia sa a suferit un atac de cord in aprilie si a multumit urmaritorilor de pe reteaua de socializare pentru sustinerea acordata.

„Almeda a suferit un atac de cord. Una din arterele ei a fost blocata in proportie de 100%, iar alta in proprtie de 90%. Alte doua au fost destul de infundate. A fost un risc urias. Rugati-va pentru ea”, a spus tanarul.

Relatia lor a ajuns in atentia presei americane inca de la inceput, mai ales in conditiile in care cuplul este foarte deschis cand vine vorba de viata intima.

Citeste si :  Cristiano Ronaldo - fotografiat in lenjerie intima in vestiarul lui Juventus! Imaginile au fost postate pe Instagram

Gary spune despre prima noapte petrecuta cu Almeda ca: „A fost minunat, dincolo de cele mai salbatice vise ale mele. Este chiar femeia viselor mele, iar latura fizica a relatiei noastre nu ar putea fi mai buna. Am stiut din prima ca ea este aleasa.”

Surse foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie