16.08.2019
S-a aruncat in gura lupului, pentru a-si proteja familia. Cum au reusit sa se salveze
Excursia unei familii americane intr-o zona idilica din Canada s-a transformat rapid intr-un cosmar, dupa ce oamenii au fost atacati de un lup in timp ce dormeau in cort.

„Parca era ceva dintr-un film de groaza”, a scris Elisa Rispoli pe Twitter, reamintindu-si de incidentul terifiant.

Ea se afla impreuna cu sotul si cu cei doi copii in Parcul National Banff din Alberta, atunci cand animalul salbatic „a sfasiat” cortul, in jurul orei 01:00, vinerea trecuta. Elisa a explicat ca sotul ei, Matthew, a fost un erou, „aruncandu-se in fata mea si a baietilor”. In timp ce isi proteja sotia si copiii, Matthew a fost muscat de maini si brate, a mai povestit Elisa.

„Tipam dupa ajutor in timp ce el se lupta cu lupul si incerca sa ne salveze”, a continuat ea. Situatia devenea din ce in ce mai intensa cu fiecare minut care trecea, dupa cum a dezvaluit Elisa, „Mi-am pus corpul deasupra copiilor si Matt a tintuit lupul la pamant si-i tinea falcile deschise cu mainile lui”.

Apoi lupul a inceput sa-l traga pe Matthew, Elisa tinandu-l pe sotul ei de picioare, „incercand sa-l recupereze”.

„Nu pot si nu cred ca voi putea vreodata sa descris teroarea”, a continuat Elisa. In acel moment, a aparut un barbat pe care Elisa l-a numit „inger pazitor”, care le-a sarit in ajutor dupa ce a auzit strigatele, din cortul sau aflat in apropiere.

Elisa a spus ca barbatul, al carui nume este Russ Fee, „a venit la noi si a lovit lupul, care in cele din urma i-a dat drumul lui Matt”. Fee a vorbit despre incident la CBC News, precizand ca lupul i s-a parut urias.


Articole din aceeasi categorie