13.02.2020
Rusoaica, careia sotul i-a taiat cu toporul bratele din gelozie – protagonista unei sedinte foto cu extreme
A trecut prin iad acum doi ani, cand sotul ei i-a taiat bratele din gelozie, dar femeia a gasit in sine forta si curaj s-o ia de la capat.
Margarita Graceva nu a lasat intamplarea tragica sa ii marcheze in totalitate viata si incearca din rasputeri sa demonstreze femeilor ca violenta nu este o normalitate si ca exista viata dupa ea, daca ai curajul si dorinta s-o iei de la capat.
Citeste si: Rusoaica, careia sotul i-a taiat bratele din gelozie, se recasatoreste
Lumea a cunoscut-o pe Margarita Graceva in 2017, atunci cand mass-media a dezvaluit tragica ei istorie: sotul ei gelos a schilodit-o, inlaturandu-i ambele brate superioare cu toporul. 
Intamplarea a avut loc atunci cand Margarita i-a spus fostului sot ca nu-l mai iubeste si ca si-ar dori sa divorteze. Acesta a avut o reactie neasteptata: a batut-o si i-a ars buletinul de identitate.
Ulterior, el si-ar fi corectat comportamentul, s-a mutat din apartament, isi vizita copiii si ii zambea amabil Margaritei.
Intr-o zi, acesta si-a dus sotia in padure, unde a batut-o din nou si i-a taiat bratele cu toporul, dupa care a dus-o la spital.
In urma interventiilor cirurgicale, medicii au putut sa-i salveze mana stanga, iar in locul celei drepte i-au pus o proteza.
Recent, Margarita a fost protagonista unei sedinte foto in care a combinat extremele. Aceasta isi demonstreaza partea feminina si gingasa in unele imagini, iar in altele apare in ipostaza de bad girl purtand o geaca din piele.
Margarita nu a uitat nici de latura romantica si eleganta, care i-a subliniat frumusetea si trasaturile fine. 
Sursa foto: Instagram.com/ alenapost
Articole din aceeasi categorie