07.10.2019
Rusoaica, careia sotul i-a taiat bratele din gelozie, se recasatoreste
A trecut prin iad acum doi ani, cand sotul ei i-a taiat bratele cu toporul, dar femeia a gasit in sine forta si curaj s-o ia de la capat. Aceasta iubeste din nou si e pregatita sa intemeieze o noua familie.

Lumea a cunoscut-o pe Margarita Graceva in 2017, atunci cand mass-media a dezvaluit tragica ei istorie: sotul ei gelos a schilodit-o, inlaturandu-i ambele brate superioare cu toporul. 

Intamplarea a avut loc atunci cand Margarita i-a spus fostului sot ca nu-l mai iubeste si ca si-ar dori sa divorteze. Acesta a avut o reactie neasteptata: a batut-o si i-a ars buletinul de identitate.

Ulterior, acesta si-ar fi corectat comportamentul: s-a mutat din apartament, isi vizita copiii si ii zambea amabil Margaritei.

Маргарита Грачева

Intr-o zi, acesta si-a dus sotia in padure, unde a batut-o din nou si i-a taiat bratele cu toporul, dupa care a dus-o la spital.

In urma interventiilor cirurgicale, medicii au putut sa-i salveze mana stanga, iar in locul celei drepte i-au pus o proteza.

Judecata l-a condamnat pe sotul acesteia la 14 ani de inchisoare, iar Margarita nu-si doreste sa mai auda de el.

Recent, femeia si-a lansat cartea, intutalata „Счастлива без рук” (Fericita fara maini), in care a dezvaluit ca este indragostita: „I-am facut cunostinta cu mama. Mi-a facut cerere in casatorie si am acceptat-o. Va fi nunta, dar nu in acest an.”, a conchis ea.

Sursa foto: Instagram.com, woman.ru

Articole din aceeasi categorie