18.08.2020
Rodica Cioranica la o cina cu Ionel Istrati. ,,Bine ai venit in familia mea...''

Jurnalista Rodica Cioranica se afla de cateva saptamani intr-o vacanta in stanga Nistrului. Blondina a reusit deja sa-si faca prieteni in satul vecin, mai exact, o relatie foarte amicala cu artistul Ionel Istrati.

Citeste si :  Si-a redescoperit pasiunea! Ionel Istrati: „Emotii de nedescris!” Ce-l face fericit pe interpret

Dupa ce a fost Ionel in ospetie la Rodica acasa, acolo, in Harmatca, s-a dus si ziarista la Tabuleuca. Aceasta a publicat cateva fotografii in timp ce se afla in bucataria cantaretului si le-a povestit internautilor cum a petrecut timpul in familia lui Istrati.

In una dintre imagini poate fi admirata Cioranica si zambetul ei sincer, in alta poate fi vazut ce deliciu au savurat vecinii, iar in cea din urma poate fi vizualizata bucataria superba pe care o are Ionel: totul alb, detalii din marmura, lustre din cristal si alte obiecte atractive. Se pare ca vedeta are gusturi specifice in materie de design!

,,Inghetata marca Ionel Istrati. In casa sa din Transnistria. Alba. Imaculata. Ca hotelul Adam si Eva din Turcia'', a mentionat fondatoarei revistei ,,Red'' in descrierea postarii sale.

Apoi a adaugat ca: ,,Ce sa zic? M-am enervat, pentru ca mi-am promis sa nu mananc inghetata, mai ales seara. Dar a fost delicioasa! Din cauza ei, azi ma gandeam sa renunt la cina. Dar nu am renuntat. Poate maine :))''

Si Istrati a publicat cateva poze de la cina lor, in care cei doi par foarte apropiati. Artistul a notat si un text destul de emotionant in descrierea publicatiei: ,,Cand exista loc in inima exista si in casa. Rodica, bine ai venit in familia mea.''

In una dintre fotografii poate fi admirat salonul de lux a barbatului, dar si masa copioasa pregatita pentru invitati si familie. Probabil toate acestea au avut loc pentru acel musafir special din satul vecin - Rodica Cioranica.

Citeste si :  O intalnire mult asteptata! Rodica Cioranica: „Eu (nu) numa, numa cu tine am avut clipe senine...”

Sursa foto: Instagram.com

 


 

 

Articole din aceeasi categorie