22.03.2020
Rodica Cioranica - iubeste din nou. „Stie sa fie alaturi cand trebuie, asta-i tare, tare important pentru ca eu, probabil ca asta am asteptat toata viata.”

Intr-un interviu exclusiv pentru Doina Chiorescu, din cadrul emisiunii „Offline”, jurnalista a relatat mai multe detalii despre iubitul ei.

In emisiunea „Offline”, realizata de Doina Chiorescu, Rodica Cioranica a afirmat ca de un an in viata ei exista un barbat de care este foarte indragostita, dar care prefera sa ramana in anonimat. Adora sa petreaca impreuna timpul liber la bucatarie si acesta se intelege de minune cu fiica jurnalistei pe nume Paula.

Citeste si
Este un barbat care este foarte discret, nu iubeste chestia pe care o facem noi acum. Iti inchipui, barbatii nu vor sa fie in vizor. Azi dupa ce voi o sa plecati el o sa vina si noi o sa gatim. Imi place sa termin mai repede munca si sa gatim impreuna ceva. Este un barbat extraordinar, ma iubeste. Sunt bine, Suntem bine, da. Si acum este prieten si cu Paula, asta este foarte bine si uite ca chiar am inceput sa avem escapade in 3. Si ne simtim foarte bine.”, a spus jurnalista.
Intrebata daca ar dori sa ofere detalii despre iubitul ei si sa dea un nume, ea a mentionat ca „E o persoana din Chisinau. Nu, e prematur, desi totul este minunat si vreau sa cred ca pana la, nu stiu, ca e pe toata viata, chiar asa iti imaginezi. Deci e serios.”, a povestit aceasta.
Rodica Cioranica este fericita acum, deoarece si-a gasit sufletul-pereche, acel om pe care l-a asteptat dintotdeauna.

Am simtit stii, foarte rar intalnesti un om care-ti dai seama ca seamana foarte mult cu tine, chiar daca nu are absolut... si vine dintr-un mediu total diferit, are activitati total diferite, are, sa zicem, deci... dar semeni foarte mult din punct de vedere al calitatii umane, al sufletului, este practic, esti tot tu, doar ca de sex opus, stii?! Si are lucrurile care-mi lipsesc mie, stie sa taie, stie sa spuna nu, stie sa fie dur si mie asta-mi place, stie sa fie alaturi cand trebuie, asta-i tare, tare important pentru ca eu, probabil ca asta am asteptat toata viata. Un umar, caldura. Nu neaparat compatibil, dar da, sa fie alaturi oricand, alaturi chiar daca e la distanta. Cred ca in aceasta perioada de cand ne cunoastem, e un an la mijloc, nu i-am simtit niciodata lipsa.”, a mai adaugat ea.
Sursa video: YouTube.com
Sursa foto: Facebook.com



Articole din aceeasi categorie