20.03.2020
Rodica Cioranica - alarmata de situatia in care se afla Republica Moldova. „Vreau sa cred ca, la fel ca in filmele cu happy end, o sa apara un Bruce Willis si ne va salva. Pentru ca, din pacate, pe responsabilitatea compatriotilor nostri chiar nu ne mai putem increde...”

Jurnalista Rodica Cioranica a publicat pe pagina sa de Facebook un text cu un mesaj trist, dar adevarat despre necrutatorul virus care a devenit spaima intregii lumi.

De o vreme, vedetele si oamenii simpli distribuie pe retelele de socializare mii de mesaje si videouri prin care-si exprima opiniile cu referire la starea lucrurilor din lume, venind cu indemnuri catre cei care nu respecta recomandarile autoritatilor si ale medicilor.
Este si cazul jurnalistei Rodica Cioranica, cea care si-a expus gandurile intr-un mesaj pe Facebook cu referire la situatia grava, in care se afla omenirea.

Citeste si
„Sincer vorbind, sunt speriata. Nu doar din cauza stirilor de EuroNews care mi-au amintit de toate filmele de fictiune in care planeta traieste sfarsitul inevitabil al lumii.
Sunt speriata si ingrijorata pentru prietena mea de la Milano, care nu poate stopa febra a 13-a zi. Iar de aseara nu mai stiu nimic de ea...

Ingrijorata pentru parintii si satele noastre, in care s-au intors ai nostri din Italia si ii dau cu balurile, in loc sa se izoleze o vreme in casele lor. Ma intreb de ce accesul in tara la hotarele terestre este atat de usor! Mi-e frica de cifrele inspaimantatoare pe care le va anunta maine Ministra Sanatatii (...).
Vreau sa cred ca, la fel ca in filmele cu happy end, o sa apara un Bruce Willis si ne va salva. Pentru ca, din pacate, pe responsabilitatea compatriotilor nostri chiar nu ne mai putem increde...
Aveti grija de voi, oriunde v-ati afla!”, a scris ea in postarea sa.

Mesajul ei a fost insotit si de o imagine misterioasa ce reda perfect starea sa launtrica si te face sa reflectezi asupra a tot ce s-a relatat mai sus.
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie