09.02.2024
Robert De Niro, despre bucuria de a deveni din nou tata la 80 de ani: „Cand ma uit la ea, nimic nu mai conteaza”

Actorul Robert De Niro s-a destainuit despre "bucuria" de a deveni din nou parinte, dupa ce anul trecut a devenit tata pentru a saptea oara, informeaza CNN. Actorul premiat cu Oscar si iubita lui, Tiffany Chen, au devenit parintii unei fetite, Gia, in aprilie 2023.

„Este un bebelus atat de adorabil. Atat de draguta”, a declarat actorul in varsta de 80 de ani intr-un interviu pentru People publicat miercuri si citat de News.ro. El a adaugat: „Cand ma uit la ea, nimic nu mai conteaza. Asa ca este o mare bucurie si o usurare sa fiu cu ea in acest moment”.

Robert De Niro on His Career, Fatherhood and the Future (Exclusive)

Actorul din "Nasul, Partea II" si "Taxi Driver" a spus ca inseamna "totul" pentru el cand familia sa poate "sa fie impreuna".

Intre 1976 si 1988, actorul a fost casatorit cu Diahnne Abbott si sunt parintii a doi copii, Drena, in varsta de 56 de ani, si Raphael, in varsta de 47 de ani.

See Robert De Niro and His Lookalike Daughter Gia (Exclusive)

In 1995, a devenit tatal a doi gemeni, Aaron si Julian, impreuna cu iubita sa de atunci, Toukie Smith.

Vorbind despre Gia, De Niro a spus: „Toti copiii se distreaza foarte mult cu ea”. „Chiar si nepotii”, a continuat el. „Ea este matusa lor si sunt pe cale sa devina adolescenti”.

Robert De Niro case: Tiffany Chen calls assistant 'psychotic single white  female' | The Independent

Castigatorul a doua premii Oscar a fost nominalizat pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar Oscar pentru rolul sau in drama istorica "Killers of the Flower Moon", realizata de Martin Scorsese in 2023.

Articole din aceeasi categorie