18.05.2020
Robert continua lupta pentru viata! Irina Grabazei: „Va rugam sa ne ajutati acum, pe ultima suta de metri (...). Impreuna am reusit sa ajungem la o suma enorma, dar in aceasta perioada de criza este tot mai greu sa strangem si restul sumei.”

La doar o luna de viata, Robert a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala - o boala genetica crunta, care omoara cei mai multi bebelusi pana la 2 ani. Pentru a putea fi salvat, baietelul are nevoie de cel mai scump medicament din lume - Zolgensma, injectia care costa peste 2 milioane de dolari.

Citeste si : Daca 26.000 de oameni ar dona cate 30€, s-ar strange toata suma pentru micul Robert. Irina Grabazei: „Robert totusi lupta, iar atunci cand noi suntem la pamant, el parca ar simti si face ceva ce nu facuse pana atunci, dandu-ne putere si credinta...”

In plina pandemie de coronavirus, Robert continua lupta cu darzenie pentru sansa sa la viata, iar alaturi de el sunt parintii, familia si toti oamenii care cred in minuni. Pana acum, acestea au tot continuat sa se intample. Micutul a reusit sa adune 72,2% din suma de care are nevoie pentru a lua tratamentul, dar pana la suma integrala mai e cale de parcurs.

Intr-o postare pe Facebook, mama baietelului, fotografa Irina Grabazei, a facut publice niste imagini video emotionante, in care Robert se joaca alaturi de surioara lui.

https://www.facebook.com/Irina1989/videos/10157701166509822/

In descrierea videoului, Irina a povestit despre cele mai recente succese ale lui Robert, care le-au dat speranta si forta sa mearga mai departe:

„Chiar daca il sustin ca sa stea in fundulet, chiar daca ii scapa capul pe spate pentru ca inca nu il poate sustine bine, chiar daca sta doar cu corset si chiar daca nu rezista mai mult de 10-15 minute, inima mea se bucura ca exista o evolutie, ca incepe sa vada lumea lui formata din peretii casei noastre dintr-o alta perspectiva si mai ales ca am parte de momente ca acestea, in care se joaca cu Emi. Stiu ca ne asteapta un drum lung in fata, dar mai stiu ca e plin de speranta. Minuni se intampla in fiecare zi, iar Robert este una din ele. Este uimitor cat a evoluat pana acum si suntem convinsi ca terapia genica ii va da sansa la o viata normala. Va rugam sa ne ajutati acum, pe ultima suta de metri sa grabim momentul in care Robert va primi o a doua sansa la viata! Impreuna am reusit sa ajungem la o suma enorma, dar in aceasta perioada de criza este tot mai greu sa strangem si restul sumei. Copiii cred in Mos Craciun, Iepuras si alte personaje care le fac dulce copilaria, el are o armata de ingeri care lupta zi de zi. Hai sa ii facem povestea si mai cunoscuta, doar tinandu-ne de mana vom putea sa vedem cat mai devreme luminita de la capatul tunelului. Va rog sa invitati in continuare ingeri in acest grup si sa ii motivati sa participe la licitatiile de pe grup... Timpul lui nu asteapta, iar noi avem nevoie de voi toti!”, a scris Irina.

Ajuta-l pe Robert sa traiasca!

https://www.facebook.com/donate/140017454002344/?fundraiser_source=external_url

https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert

Paypal: irina.grabazei@gmail.com

Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861

Nume: Irina Grabazei

Cont MAIB Moldova: MD30AG000000022593763260

Nume: Grabazei Irina

Nr card: 4356960063220989

Pentru abonatii din Romania trimite un sms la 8828 cu textul Robert si doneaza 2€

Sursa foto/video: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie