13.05.2022
Rihanna, aparitie surprinzatoare la un restaurant din Los Angeles. „Nu o sa-mi fie rusine de asta..” - FOTO

Rihanna nu se dezminte si atrage din nou toate privirile cu o noua tinuta mult prea indrazneata pentru o femeie insarcinata.

Cea mai bogata artista din lume chiar „straluceste luminos ca un diamant”. In asteptarea primului copil, vedeta nascuta in Barbados continua sa se imbrace de parca n-ar avea o burtica mai mult decat proeminenta.

„Cand am aflat ca sunt insarcinata, mi-am spus ca in niciun caz nu voi merge la cumparaturi pentru gravide. Imi pare rau, dar este mult este prea distractiv sa te aranjezi frumos. Nu voi lasa acea placere sa dispara doar pentru ca trupul meu este in schimbare", a declarat recent Rihanna pentru revista Vogue.

Horoscop 13 mai 2022. Zodia care se imbogateste peste noapte

Cum s-a imbracat Rihanna la ultima iesire in oras?

Desi e pe cale sa aiba primul copil alaturi de iubitul A$AP Rocky, vedeta si-a continuat seria de tinute extravagante, de Ziua Mamei. Rihanna a iesit la cina cu partenerul ei, intr-un outfit argintiu care abia reusea sa-i acopere partile feminine. Momentul inedit s-a petrecut la un restaurant faimos din Santa Monic, Los Angeles.

image

Vedeta a avut accesorii din diamante, o geanta stralucitoare Balenciaga, care costa 2.300 de dolari, si tocuri Christian Louboutin, a caror valoare se ridica la 1.295 de dolari, conform Pagesix.com.

„Sper sa reusim sa redefinim ceea ce este considerat «decent» pentru femeile insarcinate. Corpul meu face lucruri incredibile chiar acum si nu o sa-mi fie rusine de asta. Acest moment ar trebui sa fie unul de sarbatoare. Pana la urma, de ce ar trebui sa-ti ascunzi sarcina?", a declarat artista in varsta de 34 de ani.

Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie