28.06.2023
Revine in lumina reflectoarelor! Anisoara Loghin, prima aparitie pe platoul de filmare dupa ce a nascut-o pe Carla - VIDEO

Ieri seara au avut loc filmarile pentru o noua editie a emisiunii Gusturile se Discuta. Anisoara Loghin a fost printre invitatii speciali, iar reporterul emisiunii O Seara Perfecta, Madalina Sorocovschi, a fost alaturi de ea.

„Altfel e sa ma vad la O Seara Perfecta dintr-o parte. De O Seara Perfecta inca mi-e dor, doar ca imi este destul de dificil. Sunt cu copilul, ea acum doarme cu tata, incercam repede sa filmam, e mai cu sange”, a marturisit Anisoara Loghin.

Cunoaste-o mai bine pe Diana Ballerini! Afla cum si-a scris in telefon sotul in telefon, dar si cu cine ar repopula planeta - VIDEO

Prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta a povestit putin despre copiii ei: „Raul e sanatos si merge la gradinita, Carla imi solicita toata atentia, tot timpul. Raul se trezeste dimineata, o alinta. Uneori din neatentie mai face si gesturi urate, dar ii explic ca trebuie sa fie responsabil”.

O afecteaza barfele pe Aura? Afla ce spune interpreta despre cei care o critica: „Tot ce este interzis te provoaca” - VIDEO

Chiar daca arata foarte bine la scurt timp dupa ce a nascut, totusi Anisoara zice ca mai are cateva kilograme de dat jos:„Mai am inca cateva kilograme de dat jos, mananc pe apucate, nu am niciun regim din pacate, sper ca o data ce va creste copilul ma voi apuca si de mine un pic. Ultimele kilograme se duc mai greu”.

„Noi am fost in vacanta la mare, pentru ca depindem de programul tatalui. Incepe campionatul de fotbal. Poate mergem in weekend undeva pe aproape”.

Articole din aceeasi categorie