14.01.2021
Reteta celui mai delicios izvar de la interpretul Feodor Cantir. „Am pregatit cu lemne din padure la ceaun”

In lunile reci de iarna, bauturile calde sunt cele care ne incalzesc nu doar trupul, ci si sufletul. Acest lucru e bine stiut mai ales de bunicii nostri, care din vremuri stravechi prepara izvar - o licoare savuroasa din cele mai simple si la indemana ingrediente. 

Izvarul este o bautura usor de prgatit, iar pentru asta ai nevoie de cele mai simple ingrediente. Intr-un interviu „O Seara Perfecta”, interpretul Feodor Catir iti demonstreaza cum sa pregatesti un izvar delicios. „Eu folosesc ceea ce am in casa”, spune acesta. Insa, o licoare savuroasa iese atunci cand folosesti: mere, zahar, piper si vin de casa. „Turnam vinul in ceaun, apoi punem fructele, zaharul, poti pune orice vrei..”, declara Feodor. 

De unde vine inspiratia artistului, dar si cum a iesit izvarul poti vedea in reportajul de mai jos. 

 

Citeste si :  In Ajun de Sfantul Vasile, Emilian Cretu s-a apucat de gatit! Ce bucate face actorul de Anul Nou pe stil vechi 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie