19.11.2020
Regina nu va abdica niciodata. Planuieste sa domneasca „pana la moarte”

Regina Elisabeta a II-a nu va abdica niciodata, pentru ca „pur si simplu nu este in ADN-ul ei sa-si abandoneze oamenii si slujba”, consemneaza Vanity Fair.

Regina nu „va abdica niciodata” pentru ca „pur si simplu nu este in ADN-ul ei sa-si abandoneze oamenii si slujba”, i-a declarat un angajat de la Palat reporterului Vanity Fair Katie Nicholl.

Citeste si :  Cele trei cuvinte cu care Printul Charles a ranit-o pe Printesa Diana chiar inainte nuntii lor

Conform unor surse bine plasate, monarhul in varsta de 94 de ani crede ca „abdicarea este un cuvant urar si nu ar trebui pronuntat in prezenta ei”. Mai mult, Regina planuieste sa domneasca „pana la moarte”.

Surse apropiate de familia regala spun ca Regina este implicata in celebrarea jubileului de platina de anul viitor si este putin probabil sa marcheze implinirea varstei de 9 de ani cu renuntarea la tron.

„Cand era tanara, a jurat sa domneasca pana la moartea ei si asta intentioneaza sa faca”.

Un program impresionant de sarbatoare este, la acest moment, pus la punct pentru a marca aceasta ocazie istorica: Regina va fi primul monarh din istoria Marii Britanii care a domnit timp de 70 de ani. 

Aceasta stire vine dupa ce, acum cateva saptamani, comentatorul regl Robert Jobson  declarat pentru True Royalty TV ca el crede ca Regina va abdica anul viitor: „Nu cred ca vrea sa o faca dar, sincer, cum sa te uiti in ochii fiului tau si sa-i spui ca nu va fi niciodata Rege?”.

Citeste si :  Imagine rara din copilaria Madonnei. Cum arata regina muzicii pop cand era mica

Sursa foto: Getty 

Articole din aceeasi categorie