23.04.2021
Refugiata Yeonmi Park se teme pentru viata ei, dupa ce a vorbit despre regimul condus de Kim Jong-un

„Sunt pe lista tintelor lui Kim Jong-un de multi ani si imi fac griji ca vor incerca sa ma omoare”. Asta le-a spus refugiata Yeonmi Park jurnalistilor de la The Sun. 

Citeste si :  Un TikToker cu multe talente! E student, face muzica si imita perfect mamicile si bunicile. Are peste 200 de mii de fani pe TikTok si isi doreste sa ajunga cel mai cunoscut influencer din Moldova. „La mine banii vin din like-uri, pentru fiecare like imi da un leu” -VIDEO

Yeonmi Park se teme in permanenta pentru viata ei, dupa ce a vorbit despre regimul brutal condus de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un. 

Tanara de 27 de ani a reusit sa fuga impreuna cu mama ei din Coreea de Nord, in 2007, iar de cativa ani este activista pentru drepturile omului. 

Yeonmi locuieste la Chicago, dar se simte in permanenta urmarita. “Sunt hack-uita. Primesc amenintari tot timpul”, a marturisit tanara, potrivit The Sun. Fata a mai spus ca rudele ei au fost torturate dupa ce ea si mama ei au fugit din tara si ca in acest moment nu stie cate dintre ele “mai sunt in viata”

Yeonmi a declarat ca nu mai putea sa duca acea viata in care vedea oameni morti pe strada sau era fortata sa se uite la executii. 

“Le cereau copiilor sa mearga la executiile publice si ii puneau in primul rand, pentru ca erau mai scunzi decat adultii”, a mai spus tanara, care si-a angajat bodyguarzi pentru siguranta. 

Yeonmi Park a devenit cunoscuta dupa ce a tinut un discurs la summitul One Young World din 2014, de la Dublin, Irlanda. Discursul in care a vorbit despre evadarea din Coreea de Nord a avut 50 de milioane de vizualizari in urmatoarele doua zile pe YouTube. Yeonmi Park a scris si o carte intitulata “Drumul catre libertate. Autobiografia unei refugiate”, care s-a bucurat de mare succes. 

Citeste si :  „Am avut o masina mai luxoasa si am schimbat pe una putin mai veche". Gheorghe Topa cucereste retelele de socializare - VIDEO
Articole din aceeasi categorie