05.05.2021
Reactie emotionanta din partea fiicei lui Bill Gates, la anuntul ca parintii ei divorteaza

Jennifer Gates, fiica cofondatorului Microsoft, a oferit o reactie emotionanta pe social media dupa ce Bill si Melinda sa au anuntat luni ca divorteaza.

Citeste si :  Povesti de iubire - Melinda si Bill Gates: "Am avut zile cand ma gandeam daca pot sa fac casnicia sa mearga"

Intr-un mesaj postat pe Instagram, Jennifer, unul dintre cei trei copii ai celor doi, a marturisit ca trece printr-o „perioada dificila”, potrivit New York Post.

„Inca invat cum sa-mi gestionez cel mai bine propriul proces si emotiile, asa cum fac si si membrii familiei mele in acest moment. Nu voi mai comenta personal nimic din legatura cu separarea, dar va rog sa stiti ca toate cuvintele frumoase si sprijinul vostru inseamna totul pentru mine”, a spus ea.

Bill si Melinda s-au cunoscut in anii 1980, cand ea a inceput sa lucreze la Microsoft. Cei doi s-au casatorit in Hawaii, in 1994 si au impreuna trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) si Phoebe (18).

“Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre. Cerem spatiu si intimitate pentru familia noastra, pe masura ce incepem sa navigam in aceasta noua viata”, a fost motivarea deciziei divortului.

Citeste si :  Dupa 27 de ani de casnicie si trei copii crescuti impreuna, Bill Gates a anuntat ca divorteaza de sotia sa. „Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre.”
Articole din aceeasi categorie