25.07.2023
Reactia unei tinere cand iubitul ei a cerut-o in casatorie cu inelul pe care il cumparase fostei: „Isi bate joc de mine”

Inelul de logodna simbolizeaza inceputul unei noi etape in cuplu si este foarte important ca acesta sa reflecte personalitate partenerului, fiind o bijuterie pe care femeia o va purta toata viata. Cu toate acestea, exista si cazuri in care barbatii nu iau in serios acest detaliu si fac gafe care i-ar putea costa propria relatie. 

Este si cazul unei tinere, care a povestit pe o platforma de socializare ca iubitul ei a cerut-o in casatorie cu inelul pe care il cumparase pentru fosta lui. Femeia a marturisit ca barbatul a achizitionat inelul inainte sa-si dea seama ca relatia cu fosta partenera nu mai functiona si l-a pastrat. 

Cristian Porcari, surprins alaturi de o cunoscuta interpreta din Romania! Ce video a publicat pe Instagram - VIDEO

„Iubitul meu nu a ajuns niciodata sa o ceara pe fosta lui, dar cumparase deja inelul. S-a gandit de multe ori sa-l vanda, insa nu a facut-o. Planuia de mult timp sa ma ceara si mi-a aratat acest inel. Mi s-a parut dragut si as fi acceptat sa-l primesc, dar apoi am aflat motivul pentru care il are si mi s-a parut jignitor. Am zis ca isi bate joc de mine. I-am spus sa nu ma ceara cu acest inel si acum nu stiu nici daca vreau sa ma mai logodesc”, a povesti tanara pe platforma de socializare.

Utilizatorii au lasat o multime de comentarii la postarea femeii, multi fiind de acord cu faptul ca un inel de logodna trebuie sa fie unicat si nu poate fi refolosit.

Sarbatoare in familia Laurei Vetty! Ce cadou ingenios a pregatit interpreta pentru sotul ei - FOTO/VIDEO

„Acest inel a fost ales pentru fosta lui, nu pentru tine. Il poate schimba cu usurinta la magazinul de bijuterii de unde la luat si poate lua altul in schimb, ceva care sa fie special pentru tine”, a comentat un utilizator. 

„Inelele de logodna sunt bijuterii foarte intime, chiar de unica folosinta as putea spune. Nu este un inel pe care sa-l imprumuti. Eu cred ca aceste inele sunt reutilizabile doar daca se lasa mostenire in familie. El a facut o mare greseala”, a adaugat altcineva.

Exclusiv! Diana si Marco Ballerini s-au sarutat in vazul tuturor, desi au divortat! Vezi momentul - VIDEO

Cu toate acestea, desi femeia a primit o multime de comentarii de sustinere, fiind incurajata ca are dreptate, o persoana a considerat ca aceasta a analizat prea mult situatia: „Stiu ca e o opinie nepopulara, dar ma indoiesc ca un barbat se uita la un inel si spune: „Wow! Acesta se potriveste perfect cu personalitatea iubitei mele si trebuie sa-l iau neaparat.” Gandesti prea mult”.

Articole din aceeasi categorie