01.12.2019
Reactia lui Kate si William dupa ce Camila Cabello a marturisit ca a furat ceva de la Palat
Cantareata de 22 de ani regreta gestul facut, motiv pentru care s-a confesat la un post de radio. Camila Cabello a aparut la emisiunea „Breakfast with Greg James”, de la postul de radio BBC 1, pentru un interviu, in cadrul caruia a marturisit ca a furat ceva din Palatul Kensington, in timpul vizitei din luna octombrie.

„Sa nu mai spui nimanui ce am facut eu si mama mea”, l-a avertizat ea pe Greg James, gazda emisiunii.

Replica acestuia a venit imediat: „Eram la Palatul Kensington... mai aveam putin si ne intalneam cu Printul William si Kate Middleton, iar eu am spus: Trebuie sa furi ceva. Fura ceva... orice, fura stiloul acela”. 

Iar Camila a continuat: „Iar eu nu am rezistat provocarii! Asa ca am facut-o”. 

Drept urmare, pe contul de Twitter al BBC 1, a aparut urmatorul mesaj pentru Kensington Royal: „Ne pare rau, William. Ne pare rau, Kate. Greg James a pus-o pe Camila Cabello sa faca o prostioara la Palat”.

Camila Cabello nu numai ca a furat stiloul, dar ca sa nu fie prinsa, l-a ascuns in poseta mamei sale, care o insotea la Palat.

Intr-un final, aceasta a pastrat suvenirul, dar si-a cerut scuze, in timpul emisiunii, cuplului regal. „Imi pare rau. Inca il am. Imi pare rau, William, imi pare rau, Kate. Sincer, nici nu am putut sa dorm azi-noaptea. Trebuia sa marturisesc asta”, a spus Camila. 

William si Kate au gustat insa gluma si au raspuns cu un emoticon pe contul lor oficial de Twitter.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie