04.04.2024
Răsturnare de situație. Soțul lui Abby Hensel, geamăna care împarte același corp cu sora ei, a fost dat în judecată de fosta soție

Răsturnare de situație la aproape două săptămâni de când s-a aflat că Abby Hensel, una dintre surorile siameze care și-au documentat viața într-un reality show cu ani în urmă, s-a căsătorit. Josh Bowling, soțul acesteia, este în centrul unui scandal, confruntându-se cu un proces de paternitate.

Potrivit jurnaliștilor de la People, fosta soție a lui Josh, Annica Bowling, l-a dat în judecată pe 2 octombrie 2023, la aproape doi ani de când acesta s-a căsătorit cu Abby, geamăna siameză care împarte același corp cu sora ei. Siamezele Hensel au un singur corp, două inimi, propriul sistem nervos, dar împart același flux sanguin și toate organele de la talie în jos. Abby controlează mâna și piciorul stâng, în timp ce Brittany, partea dreaptă.

Documentele depuse în instanța din Minnesota arată că Annica, în vârstă de 33 de ani, a intentat acest proces de paternitate nu doar lui Josh, asistent medical și fost militar, ci și împotriva unui bărbat pe nume Gavin Vatnsdal.

Conform sursei citate, tânăra de 33 de ani a intentat acest proces în încercarea de a stabili cine este tatăl micuței, care a venit pe lume după despărțirea de Josh. În documentele depuse în instanță, însă, numele copilului nu este trecut, fiind minor.

Valeria Pasha, în goană după senzații tari! Interpreta a încercat un sport plin de adrenalină: „E o bună terapie de a scoate nervii din tine” - VIDEO

De asemenea, un test de paternitate a fost adăugat la dosar pe 7 martie, dar rezultatul acestuia sau alte detalii nu sunt disponibile publicului.

Annica și Josh s-au căsătorit în 2010 și s-au despărțit în 2019, aceștia fiind părinții unei fete de opt ani, pe nume Isabella.

În 2020, imediat după separare, Annica a avut un al doilea copil, tot o fetiță. Aceasta are trei ani și despre ea se spune că este „sora vitregă a Isabellei”.

Contactată de jurnaliștii de la People, Annica nu a dorit să ofere vreo reacție cu privire la acest subiect. Se cunoaște, însă, că o înfățișare în fața instanței este programată pe 19 aprilie.

Surorile siameze nu au fost despărțite la naștere pentru că șansele de supraviețuire erau minime

Surorile au apărut prima dată în atenția lumii în 1996, în emisiunea lui Oprah Winfrey, când au povestit cum arată viața lor. Siamezele Hensel au un singur corp, două inimi, propriul sistem nervos, dar împart același flux sanguin și toate organele de la talie în jos. Abby controlează mâna și piciorul stâng, în timp ce Brittany, partea dreaptă.

„Ieri - lady la Chișinău, azi - muncitoarea de la Negureni”. Nina Crețu nu știe doar să pozeze, aceasta se pricepe și la gospodărit - FOTO/VIDEO

Când s-au născut, în 1990, părinții lor au renunțat la operația de separare, după ce medicii le-au spus că sunt șanse minime ca fetele să supraviețuiască. „Cum ai putea alege între ele două?”, spunea tatăl lor într-un interviu din 2001.

Deși viața nu e deloc simplă pentru ele, Abby și Brittany nu au lăsat asta să le încetinească din a-și împlini scopurile și dorințele. La 16 ani și-au luat permisul de conducere, au absolvit facultatea, au călătorit prin Europa și au devenit profesoare. În plus, în adolescență explorau și ideea de a deveni mame într-o zi.

Articole din aceeasi categorie