14.05.2024
Răsturnare de situație. Nepotul favorit al reginei Elisabeta ar avea o nouă relație, la scurt timp de când s-a despărțit de iubită

Răsturnare de situație în cazul lui Peter Phillips, care era considerat nepotul favorit al reginei Elisabeta a II-a. La câteva săptămâni de când s-a aflat că s-a despărțit de partenera lui, după trei ani de relație, au ieșit la iveală noi detalii despre viața lui amoroasă.

Peter, care este fiul prințesei Anne, și-a petrecut sfârșitul de săptămână la Badminton Horse Trials cu Harriet Sterling, asistentă pediatrică și scriitoare independentă.

Potrivit Daily Mail, cei doi au urmărit o cursă de cai, iar apoi au plecat cu o mașină, alături de fiicele lui Peter - Savannah, de 13 ani și Isla, de 12 ani. De asemenea, duminică aceștia au revenit la evenimentul din Gloucestershire, unde Peter a fost văzut în timp ce vorbea cu soția regelui Charles, regina Camilla.

O sursă apropiată a dezvăluit că cei doi păreau într-o formă foarte bună și extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

„Păreau complet încântați, iar el zâmbea în permanență”, a mai spus o sursă apropiată despre Peter și Harriet, explicând, de asemenea, că aceștia se comportau ca și cum nu ar fi avut nicio grijă.

Conform Daily Mail, unul dintre apropiații lui Peter a dezvăluit că acesta a cunoscut pe cineva de curând și că petrec timp împreună, în încercarea de a se cunoaște mai bine.

Peter este recunoscut ca fiind nepotul favorit al reginei Elisabeta a II-a și ar avea o relație foarte apropiată cu unchiul său, regele Charles.

Vestea privind relația cu Harriet vine, însă, la câteva luni de când Peter s-a despărțit de partenera lui Lindsay Wallace, în vârstă de 43 de ani, după o relație de trei ani.

Înainte de a trăi o poveste de iubire cu ea, Peter a fost căsătorit cu Autumn Kelly. Ei au divorțat, însă, în 2021, după o căsnicie de 13 ani.

Articole din aceeasi categorie