25.05.2024
Quim Moya: două mâini, o pânză și un spectacol în culori care a uimit jurații de la Românii au Talent. Andra: „Eu vreau să cumpăr acest tablou pentru soțul meu” - VIDEO

Quim Moya a dezvoltat noi tehnici de live painting, care au stârnit admirația publicului. În semifinala 2 de la Românii au talent a făcut un adevărat show.

Naiul este instrumentul care i-a salvat viața lui Cristian Ciaușu, iar la Românii au talent îl duce pe culmile succesului: „Aș sta un spectacol întreg să te ascult, fără să observ cum trece timpul” - VIDEO

Cine este Quim Moya de la Românii au talent 2024

Quim Moya, un artist pasionat de pictură, a găsit mereu bucurie în a-și exprima creativitatea pe pânză. Într-o zi, când timpul era limitat, a descoperit că speed painting-ul oferă texturi unice și captivante. De atunci au trecut 15 ani, perioadă în care și-a perfecționat abilitățile și a rafinat tehnicile clasice pe care le-a învățat.

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Ei sunt cei șase concurenți care intră în Marea Finală a sezonului 14

În căutarea constantă a inovației și adaptându-se cerințelor pieței evenimentelor, Quim a dezvoltat noi tehnici de live painting care au stârnit admirația publicului. Totuși, momentul cel mai important din cariera sa a fost când a împărțit scena cu faimosul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, având privilegiul să îl picteze.

Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, Quim și-ar dori să construiască un centru artistic în mijlocul naturii, în Catalonia. Acest centru ar fi dedicat tuturor artiștilor, oferindu-le un spațiu unde să creeze și să inoveze, inspirați de frumusețea naturii și de energia deosebită a locului.

Articole din aceeasi categorie