16.08.2023
Puya, enervat la culme in timpul unui concert. Ce l-a facut sa intrerupa show-ul: „Nu putem sa facem toata seara ce vrei tu” - VIDEO

Puya s-a enervat chiar in timpul unui concert sustinut in Costinesti si nu a ezitat sa-l intrerupa pentru a-si spune of-ul. Rapperul nu a fost deranjat de vreun gest al fanilor, ba din contra.

Puya s-a suparat ca oamenii de la paza nu-i lasau pe cei din public sa se distreze in voie. Momentul in care a intrerupt concertul a fost filmat de fani si a devenit viral pe TikTok, acolo unde a fost postat.

Cantaretul „i-a urecheat" pe cei de la paza, care s-au aratat deranjati ca fetele din public se urcau pe umerii baietilor. Puya a considerat ca interventia oamenilor a fost exagerata si ca asta a stricat atmosfera, asa ca a spus cateva cuvinte la microfon.

„Nu ne strica petrecerea, te rog frumos! Auzi, te rog eu frumos sa lasi oamenii in pace. Te rog frumos, lasa oamenii in pace, ca au venit sa se distreze. Nu putem sa facem toata seara asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit sa faci scoala cu noi”, a spus Puya, pe scena.

Nastasya Samburskaya s-a transformat in copia fidela a lui Megan Fox! Cum a aparut in cea mai recenta sedinta foto - FOTO

„Tot respectul pentru Puya" scrie in descrierea filmuletului de cateva secunde pus pe TikTok.

Gingasie la cote maxime! Mamici din showbizul moldovenesc care si-au asortat tinutele cu cele ale copiilor - FOTO

„Acum mai bine de 20 de ani am fost bodyguardul personal al lui Puya. Un tip de nota 10, foarte comunicativ cu fanii si lipsit de orice figuri"; "El a spus sa se urce fetele pe umerii baietilor si cei de la paza nu au fost de acord. Oricum, respect Puya"; "E un om ca lumea"; "Cred ca e singurul artist de pana acum care a luat aceasta initiativa. Omul are perfecta dreptate", au scris cativa dintre internauti in dreptul clipului vizionat de peste 2 milioane de ori.

Articole din aceeasi categorie