13.09.2019
Putea sa mearga la orice facultate, dar a ales sa-si serveasca tara! Mama unui tanar din capitala: „Cand toti se eschiveaza si fug de responsabilitati, eu ti-am incredintat un cetatean model.”
Femeia de afaceri, Veronica Varnic, a postat pe o retea de socializare un mesaj emotionant despre faptul ca, desi traim vremuri cand multi evita responsabilitatile, fiul ei, Dragos, a ales sa serveasca Republica Moldova.

Intr-o societate in care tot mai multi prefera confortul si comoditatea, exista oameni care lupta pentru visurile lor si incearca sa fie responsabili. E cazul lui Dragos Varnic, tanarul care a ales sa-si faca o cariera militara si sa apere statul in care s-a nascut si a crescut.

Pe pagina sa de Facebook, mama tanarului, Veronica Varnic, a postat niste fotografii din ziua in care Dragos a depus juramantul. In descrierea imaginilor, femeia a scris un mesaj emotionant la adresa Republicii Moldova: „Draga Tara, azi, cand toti se eschiveaza si fug de responsabilitati, eu ti-am incredintat un cetatean model. Un copil educat, cu valori si principii, el stie de unde vine si incotro se indreapta, un copil cu radacini mustoase, un om integru si cu verticalitate. Un copil care e invatat ca orice ar face sa o faca cu pasiune.

Azi el ti-a jurat credinta. Sunt mandra de copilul meu, desi putea alege orice facultate cu contract, a ales sa-si serveasca Tara.

Draga Tara, te rog, sa ai grija de copiii care, indiferent de vremurile care ne incearca, te iubesc si iti raman devotati.

Si da, la juramant chiar ti se face pielea de gaina.

Mandra sunt de el, nu se vede in poza, dar in spate am aripi cat universul.

Cu drag, o mama de baiat.”



Tanarul si mama sa au fost felicitati de internauti, care au apreciat curajul si dedicatia baiatului.


Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie