06.02.2019
Pus pe distractii! Ionel Istrati a mers intr-o vacanta la munte alaturi de o bruneta. Vezi de ce peripetii au parte tinerii - VIDEO
Indragitul cantaret si-a organizat o vacanta plina de emotii pozitive si momente de relaxare.

Ionel Istrati a mers, de curand, intr-o vacanta. Pe retelele de socializare acesta a incarcat o multime de poze si videouri in care apare alaturi de o bruneta. Noi am fost curiosi sa aflam alaturi de cine isi petrece timpul. Contactat de perfecte.md, interpretul a specificat ca se distreaza alaturi de cei mai apropiati prieteni ai sai. Acestia au evadat de rutina zilnica si s-au pus pe sotii. Tinerii au mers la munte, in Ucraina, Bukovel. Interpretul spune ca aceste relaxari au devenit deja un obicei pentru gasca lor: „Venim cu prietenii deja al 5- lea an consecutiv in aceasta regiune. Nu sunt atat de impresionat.”

Ravnitul burlac recunoaste ca are totusi o vacanta frumoasa si va mai petrece acolo aproximativ o saptamana. „Mergem, practic, in fiecare zi la schi. Ce poti sa faci altceva la munte? Am fost si la un bazin local, care se afla in aer liber”, povesteste Ionel.

De fapt, iarna, prefera vacantele la mare, cand acasa e frig, iar el se afla pe o plaja exotica, dar nu ezita ocaziile in care poate sa-si mai caleasca organismul. „Ma imbrac bine, iau haine groase si pornesc prin zapada.”, a mai adaugat cantaretul.

Ionel Istrati a profitat din plin de atmosfera de poveste in care se afla si si-a organizat o sedinta foto deosebita. „Am facut o sesiune foto minunata alaturi de 3 cainisori husky!”, a specificat acesta.

Sursa foto: Facebook.com 

Articole din aceeasi categorie