06.05.2024
„Pur și simplu fierb, iată nu pot...”! Emilian Crețu, la limita răbdării. Ce i s-a întâmplat actorului chiar în ziua de Paște - VIDEO

Ziua de Paște ar trebui să fie plină de bunătate și binecuvântare, însă nu a fost așa și în cazul lui Emilian Crețu. Vezi în articolul de mai jos ce i s-a întâmplat actorului.

Emilian Crețu i-a făcut cadou de ziua mamei sale o plantație de copaci de sakura pe o porțiune de drum din apropierea satului Negureni. Iată că îin ziua de Paște Emilian a avut parte de o surpriză neplăcută, iar cineva a furat trei copaci din cei plantați chiar de actor.

Nina a publicat o secvență video cu Emilian unde căuta copacii, în descriere menționând: „Surpriză de Paști, încă trei copaci de sakura furați. De-ați ști ce-i în inima lui Emilian acum”.

După care a venit și Emilian pe pagina lui de Instagram cu o reacție, spunând: „Pur și simplu fierb, iată nu pot... Ce inimă trebuie să ai? Copacul e cu frunze, el nu se mai prinde, el trei copaci a furat și ne mai plângem că avem o țară săracă, nu, noi suntem săraci la minte, suntem psihopați unii din noi, suntem doamne iartă-mă...”.

Actorul a mai adăugat: „Cu câtă dragoste am pus copacii ăia, cu câtă atenție, m-am bucurat pentru fiecare muguraș sau frunzuliță crescută, am pus bețișor să nu-l bată vântul. Eu nu pot să înțeleg unii din voi ce educație aveți, ce mame ați avut care v-au învățat să rupeți”.

Emilian Crețu este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Moldova, urmărit de peste 534 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar și pentru clipurile pline de umor pe care le realizează. Acesta nu scapă niciun moment important din viața lui fară să-l posteze pe rețelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie