08.01.2020
Pugaciova si-a uimit fanii cu o fotografie postata pe Instagram. „Alla, esti ca o fata! Maks arata mai in varsta decat tine.”
Sotul Allei Pugaciova, Maksim Galkin, a publicat o imagine in care a aratat cum a sarbatorit familia sa Craciunul.

Cu prilejul celebrarii Sfintei Sarbatori, ei au petrecut seara impreuna cu prietenii lor, acasa la producatorul Aleksandr Dostman.

Primadona Rusiei a implinit anul trecut varsta de 70 de ani. Atunci ea a organizat un concert jubiliar la Moscova si Minsk, pentru care a slabit mult, punand un accent mare pe aspectul sau fizic.

Schimbarea este sesizabila si in prezent. Alla Pugaciova arata parca mai tanara decat inainte, cel putin asta se observa din ultima fotografie publicata pe retelele sociale de Maksim Galkin.

Ea a surprins urmaritorii atat prin stilul sau vestimentar foarte sic, cat si prin felul in care arata, multi dintre admiratori mentionand ca pare mult mai tanara decat sotul ei in varsta de 43 de ani. „Ce super esti, Allocika. Ah, cat de frumoasa!”, Vai, sunteti toti atat de fres si relaxati”, „Alla, esti ca o fata! Maks arata mai in varsta decat tine”, „Da, Allocika de 70 de ani arata mai bine decat o tanara de 20 de ani”, „Cat de cocheta e Alla”, au scris mai multi internauti in dreptul imaginii.

Surse foto: Instagram.com; Google.com

Articole din aceeasi categorie