22.11.2020
Probleme la Moscova? Jurnalistii britanici noteaza ca Vladimir Putin ar avea cancer si va fi operat in februarie

La inceputul lunii noiembrie, presa din Marea Britanie afirma ca Vladimir Putin ar fi bolnav de Parkinson, iar in 2021 urmeaza sa isi dea demisia si sa renunte la pozitia de presedinte al Rusiei.

Britanicii il citau pe profesorul rus Valeri Solovei, care spusese la un post de radio din Rusia ca Vladimir Putin a fost vazut tremurand destul de ciudat in timp ce se afla in public, insa purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat vehement informatiile aparute.

„Este complet absurd. Totul e bine in ceea ce il priveste pe presedinte.”, a spus Dmitri Peskov, acesta afirmand totodata ca Vladimir Putin nu va demisiona.

Acum, la aproximativ doua saptamani dupa ce s-a spus ca presedintele rus ar fi bolnav de Parkinson, jurnalistii de la The Sun revin cu o alta informatie incredibila si il citeaza pe acelasi Valeri Solovei: Vladimir Putin ar avea cancer si ar urma sa fie operat in luna februarie!

„Nu sunt doctor, asa ca nu pot dezvalui cu exactitate diagnositicul, in cazul in care exista persoane care sunt interesate de acest lucru. Insa, pe baza acestor dezvaluiri, lumea isi poate face o idee despre viitorul lui Vladimir Putin.”, a spus Valeri Solovei.

Profesorul rus chiar a mers mai departe si a afirmat ca urmatorul presedinte rus va fi Katerina Tikhonova, in varsta de 34 de ani, care este nimeni alta decat fiica lui Vladimir Putin! Pe lista posibililor viitori presedinti ar mai fi, potrivit sursei citate, si Dmitry Medvedev, care a mai fost presedinte, si Dmitry Patrushev, ministru al Agriculturii.

In urma cu aproximativ sase ani, si jurnalistii americani notau ca Vladimir Putin ar avea cancer la pancreas si ar fi fost tratat de un medic din Germania. Informatiile care aparusera la acea vreme pentru prima data in publicatia New York Post erau negate de Dmitri Peskov: „Acestea sunt asteptari zadarnice. Cei care difuzeaza astfel de zvonuri sa taca. Totul este bine.”

Citeste si :  Nata Albot a declarat razboi kilogramelor in plus! Cum arata abdomenul jurnalistei

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie