13.09.2023
Pro TV Chisinau si-a marcat cea de-a 24 aniversare printr-un eveniment grandios

 Vezi care a fost atmosfera inainte de marele eveniment, dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

24 de ani de cand Pro TV este in casele voastre, 24 de ani de cand scrie istorie, cu aceatsa ocazie s-a organizat un eveniment grandios, unde au fost invitati cei mai apropiati prieteni si au fost peste 500 la numar.

An de an Lorena Bogza este gazda acestui eveniment, ea a mentionat: „Oricand sunt emotii, la fiecare emisiune sunt emotii, la fiecare aparitie. Chiar daca ii simt foarte aproape pe toti, pe fiecare dintre cei care ne urmaresc. Tocmai din cauza asta am emotii, pentru ca responsabilitatea este mare si parca e din ce in ce mai mare. Acesti 24 de ani au fost cand mai bine, cand mai putin bine, cu greutati, dar si cu enorme satisfactii. Si dupa 24 de ani spun, cu siguranta, ca efortul a meritat si spun ca-mi doresc inca 24 cel putin. Ce-as face 24 din 24, m-as juca cu fetita mea, asta as face cu mare drag”.

Seara trecuta pe scena a evoluat Orchestra Fratilor Advahov alaturi de National Youth Orchestra in frunte cu Adriano Marian.

Fratii Advahov au mentionat: „Pro TV este tot la noi in casa, pentru ca noi privim O Seara Perfecta, repejor mancam, urmarim stirile, ce ne leaga de Pro TV, nu ma pot dezlega. Noi am mai avut colaborari cu orchestre mixte, in aceasta seara s-a dorit sa fie ceva nou, este pentru prima data cu orchestra condusa de Adriano Marian. Nu va spun ce o sa fie, urmariti caci va fi foarte interesant”.

La eveniment a fost impus si un dress code, fiecare invitat a trebuit sa poarte cel putin un accesoriu sau un detaliu albastru. Iar vinul spumant si gustarile alese nu au lipsit de la evenimentul grandios.

Articole din aceeasi categorie