30.07.2020
Printul William a dezvaluit care este cel mai nepotrivit cadou pe care l-a cumparat vreodata pentru Kate Middleton. Despre ce este vorba

In timpul unui interviu cu fotbalistul Peter Crouch, Ducele de Cambridge a dezvaluit cel mai nepotrivit cadou pe care l-a cumparat vreodata pentru Kate, sotia lui.

Dupa ce fostul fotbalist britanic Peter Crouch, in varsta de 39 de ani, a marturisit ca i-a cumparat sotiei lui, Abbey Clancy, pelerine de ploaie pe post de cadouri timp de trei ani la rand, printul William a dezvaluit ca, la un moment dat, i-a cumparat lui Kate un binoclu si ca aceasta nu l-a lasat sa uite acest lucru niciodata, scrie Hello Magazine.

Citeste si :  Cum si-a sarbatorit Printul William ziua de nastere? Imagini inedite cu membrii Familiei Regale

„Asta se intampla de mult, in zilele in care o curtam. Am impachetat frumos binoclul, era un model foarte reusit sau cel putin asta incercam eu sa ma conving. Incercam sa-i explic ca este un lucru uimitor, ca uite cat de departe poti vedea prin el! Ea se uita lung la mine si m-a intrebat ce se intampa. Nu prea a mers bine. Sincer sa fiu, nu stiu de ce i-am cumparat acel binoclu."

William si Kate si-au sarbatorit a noua aniversare a nuntii in aprilie, cei doi intalnindu-se pentru prima oara in 2001 pe cand erau amandoi studenti la Universitatea St Andrews.

Citeste si :  Kate Middleton si Printul William aniverseaza 9 ani de casnicie! 10 momente romantice ale Ducilor de Cambridge 

Ducele a participat in interviul episodic special organizat de BBC pentru a sustine campania „Heads Up". Interviul a fost inregistrat in doua parti, prima avand loc la palatul Kensington in martie, iar cea de-a doua a avut loc luna aceasta, prin apel video.  

Heads Together au facut un parteneriat cu Asociatia Fotbalului (al carui presedinte este William) pentru a incepe „Heads Up", o campanie ce foloseste fotbalul pentru a normaliza conversatiile despre sanatatea mintala.

Vorbind despre campanie in timpul interviului William a declarat: „Cu totii avem o anumita sanatate mentala, cu totii trebuie sa fim in forma buna din punct de vedere mental. Este un gest al unui om puternic sa vorbeasca despre sanatatea lui psihica, nu o slabiciune. Daca simti ca ceva deranjeaza sau ca nu te simti confortabil, vorbeste despre asta, nu este o problema."

Sursa foto: Shutterstock / Getty Images

Articole din aceeasi categorie