13.01.2020
Printul Harry i-a gasit de munca lui Meghan. Ce contract a semnat Ducesa de Sussex
Ducii de Sussex isi pregateau de multa vreme iesirea din Familia Regala, iar o inregistrare video din iulie 2019 sta marturie.

Printul Harry o recomanda pe Meghan Markle lui Robert „Bob” Iger, presedintele si directorul executiv al companiei The Walt Disney. Intr-un filmulet realizat in iulie 2019, cu prilejul lansarii filmului Lion King, Printul Harry ii spune sefului Disney ca sotia lui are experienta in a face dublaj in filmele pentru copii.

Robert Iger pare impresionat de talentul ducesei si marturiseste ca i-ar surade o colaborare.

„Stiti ca face dublaj? Stiati asta? Ati fi surprins. Dar e foarte interesata”, i-a spus printul Harry lui Robert Iger. Acesta a replicat: „Sigur... ne-ar placea sa incercam”, se poate auzi in filmuletul facut public de TMZ.

Printul Harry si Robert Iger au pus la cale viitoarea cariera a Ducesei de Sussex.

Luni, publicatia The Times a anuntat ca Meghan Markle a semnat un contract cu Disney, in schimbul unei donatii facute de companie catre organizatia Elephants Without Borders.

Sursa citata sustine ca intelegerea a fost facuta inainte ca Ducii de Sussex sa-si anunte retragerea din prima linie a Familiei Regale. Conform propriilor marturii, Meghan si Harry si-au dorit sa renunte la anumite privilegii si indatoriri regale si sa-si castige independenta financiara fata de Casa Regala.

Cei doi au facut anuntul fara consultarea Reginei Elisabeta a II-a, fapt care a revoltat-o pe aceasta. 

In cursul zilei de luni, 13 ianuarie 2020, Printul Harry s-a intalnit cu bunica sa, Regina, si cu tatal sau, Printul Charles, pentru a discuta iesirea din aceasta criza de comunicare. Deocamdata, nu se stie ce au discutat membrii Familiei Regale.

In acest timp, Meghan Markle se afla in Canada, unde ea si sotul ei si-au stabilit resedinta principala.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie