23.06.2022
Printul George a vandut prajituri pentru a dona ulterior banii animalelor pe cale de disparitie din Africa

Fiul mai mare al Kate Middleton si al Printului Wiliam, Printul George, a organizat un eveniment de caritate, unde a vandut torturi si prajituri. Banii pe care i-a castigat, baiatul i-a trimis organizatiei „Tusk”, al carei patron este tatal sau. 

Despre acest lucru a anuntat directorul general al organizatiei de caritate, Charlie Mayhew intr-un interviu pentru canalul GB News. Fondul caritabil „Tusk” se ocupa de protejarea speciilor pe cale de disparitie din Africa, inclusiv elefantii africani.

Brad Pitt se retrage din lumea filmului. Ce declaratii a facut actorul pentru revista GQ: „Acesta este ultimul semestru sau trimestru”

„Printul George a organizat un eveniment dragut, unde a vandut prajituri, pentru a strange bani pe care ii va dona fondului „Tusk”. El a scris si o scrisoare emotionanta, prin care si-a demonstrat preocuparea sa fata de fauna salbatica din Africa”.

Charlie Mayhew, de asemenea, si-a exprimat speranta ca Printul William il va duce pe Printul George si pe copiii sai mai mici, Printesa Charlotte si Printul Louis, in urmatoarea sa calatorie in Africa, astfel incat copiii sa poata vedea direct ce se face pentru a proteja animalele.

Articole din aceeasi categorie