15.12.2023
Prietenesc de multi ani, iar in aceasta saptamana se vor duela in bucataria Gusturile se Discuta! Vezi ce au gatit Adi Carp si Lenuta Gheorghita - VIDEO

Crezi ca prietenia dintre un barbat si o femeie nu exista? Ei bine, Lenuta Gheorghita si Adi Carp ne demonstreaza contrariul. Cum e atmosfera acolo si ce au ales sa gateasca afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

O nebunie totala s-a intamplat in bucatarie Anatolie Melnic a gatit alaturi de Lenuta Gheorghita, iar Adi Carp a fost co-prezentatorul Iuliei Deliu.

„Pentru mine  fost o experienta noua, insa co-prezentatorul Aatlie Melnic mi-a luat azi locu si a preparat in locul meu cartofii prajiti”, a dezvaluit Adi Carp.

Cei doi au pregatit cartofi prajiti, iar verdictul il vedeti sambata la emisiunea Gusturile se Discuta.

Lenuta Gheroghita a dezvaluit ca are un mod de viata mai sanatos si stfel: „La mine e mai putina sare pentru ca eu sunt adeptul ca fiecare sa-si puna atata cat isi doreste, dar cu siguranta tigaia nu e a mea, pentru ca Petru o sa tina cu barbatii si eu o sa ma duc acasa”.

„Adi Carp si-a sarbatorit ziua de nastere recent iar acesta poate fi un motiv pentru care el sa castige tigaia”, a mentionat Lenuta Gheorghita.

Petru Chicu a venit cu o reteta din dovleac: „Astazi, v-om face biscuiti din dovlec, este o metoda noua cu adaosuri de scortisoara, nucusora, aroma de portocala, putina miere, doua linguri de faina si atat. Vor iesi niste bscuiti sanatosi, foarte usor de gatit si asta e”

Articole din aceeasi categorie