07.04.2021
Preludiul e totul! 7 zone erogene subestimate in sex, dar la care ar trebui sa atragi atentia, daca vrei sa-ti bucuri partenerul

Uneori sexul si preludiul devin atat de previzibile incat putem desena o harta a actiunilor partenerului nostru. Dar scopul principal este obtinerea satisfactiei, iar solutii spre a obtine acest lucru sunt o multime.

Daca te-ai intrebat vreodata cum iti poti diversifica viata sexuala si ce ai mai putea face pentru a-ti duce partenerul sau partenera la extaz, noi venim cu o recomandare. Atrage mai multa atentie unor zone de pe corpul celuilalt, iar pasiunea dintre voi va creste. Iata care sunt zonele erogene ale corpului:

Picioarele si gleznele

Cea mai de jos parte a corpului este un loc absolut uimitor pentru a incepe curtarea. Pentru a-i sugera partenerului tau ca il doresti chiar in acel moment, nu este necesar sa-i capturezi organele genitale sau sa-i acoperi gatul cu sarutari.

Cum arata sexul in casatorie: situatii reale, care te vor face sa razi. Tu te regasesti? - FOTO

In primul rand, un masaj delicat la picioare este placut. Acolo se acumuleaza toata incarcatura uriasa pe parcursul zilei, asa ca atunci cand partenerul iti maseaza picioarele, el nu manifesta doar dorinta sexuala, ci si grija.

In al doilea rand, picioarele primesc mai putina atentie in timpul jocurilor sexuale. Cu exceptia cazului in care, desigur, nu esti un fan al foot fetish-ului. Un masaj la picioare este o demonstratie de incredere. De parca partenerul ar spune: „Uite, imi este important sa te simti bine si confortabil langa mine”.

Coapsele interioare

Aproape acelasi lucru se intampla cu aceasta zona ca si cu picioarele - rareori ii acordam atentie. Dar, in acelasi timp, un numar mare de terminatii nervoase sunt situate pe partea interioara a coapselor.

Abdomen

Fii atent la abdomen, pentru unii oameni aceasta zona este atat de sensibila, incat chiar si o atingere usoara se simte ca o gadilare. Si daca o persoana este gadilata, atunci este aproape imposibil sa „treci” intr-o zona erotica. Dar daca iubitului tau ii place cand ii treci usor degetul in jurul buricului sau ii scrii cuvinte pe burta, astfel incat sa le ghiceasca, foloseste acest lucru pentru a-l relaxa si a-l excita.

Interzis minorilor! 10 cele mai controversate scene erotice din filme. De necrezut, dar unele protagoniste chiar au fost violate

Cutia toracica

Stim cu totii ca multi barbati si femei sunt innebuniti dupa mangaierea sanilor si a sfarcurilor, dar nu uita nici de zona decolteului. In timp ce unele femei se bucura de mangaieri senzuale si sarutari ale claviculei, barbatii prefera o abordare mai agresiva. Nu, nu trebuie sa-l lovesti cu brutalitate, dar nimic nu te impiedica sa musti usor pielea de pe piept sau sa-ti treci sfarcurile peste el, provocand o usoara gadilare.

Zona lombara a spatelui

Da, chiar locul in care obosesti atat de mult la sfarsitul unei zile de lucru, stand intr-o pozitie asezata, are nevoie de atentie in pat. Si nu doar atat. Atingerea lejera, aproape inocenta, cu palma pe locul direct deasupra feselor iti poate activa serios partenerul. Si daca suplimentezi atingerea cu miscari mai putin inocente, coborand mai jos - sexul pasional iti este garantat.

Fata

Aceasta nu este o zona erogena universala - nu tuturor le place sa le fie atinsa fata. Dar mangaierea usoara a buzelor cu varful degetelor contine atat de multa intimitate si incredere, pe care nu le vei gasi in mangaierile obisnuite. Daca partenerului tau nu ii place cand ii atingi fata cu mainile, ii poti saruta usor pleoapele inchise sau sa-ti freci varful nasului de nasul lui. Si asta poate fi sexy.

Parul

Sau mai bine zis, scalpul. Doar cuvantul „scalp” in selectia zonelor erogene suna ciudat. De fapt, daca tu esti incantata de faptul ca intr-un salon de infrumusetare mesterul iti spala parul, scufundandu-si degetele in par, de ce crezi ca partenerului tau nu ii va placea? Iata o idee pentru cateva jocuri interesante in baie! Mergi la el si propune-i sa-i speli parul. Ne intrebam cat de repede va deplasati spre dormitor dupa aceea?

De fapt, orice parte a corpului poate deveni o zona erogena, doar ca noi mergem atat de des pe „cai batute”, incat uitam sa incercam ceva nou.

Articole din aceeasi categorie