02.12.2019
Pregatim daruri de Craciun impreuna cu MakeUp.md
Decembrie… Magia sarbatorilor de iarna vine cu pasi grabiti. Atmosfera de poveste, kilometri de ghirlande stralucitoare si sute de globulete colorate.

 Forfota pregatirilor de Craciun a inceput. Pentru ca toata lumea este in goana dupa cadouri, iti facem cunostinta cu noul magazin online de produse cosmetice, parfumerie si accesorii din Moldova Makeup, care cu siguranta te va inspira in pregatirile darurilor de sub brad.

Produse cosmetice niciodata nu poate fi prea mult. Iar sarbatorile de iarna sunt inca un motiv pentru a satisface persoanele dragi cu produse beauty exclusive, ce le vor ajuta la mentinerea tineretii si frumusetii indelungate.  

Top 7 cadouri de iarna: editii limitate de sarbatori

Lumanare parfumata de Craciun de la Yankee Candle

Ce poate reda atmosfera feerica de Craciun? Bradul decorat undeva in coltul sufrageriei, sunetele scanteilor lemnelor arzatoare din semineu, mirosul de copturi proaspat scoase din cuptor si o lumanare parfumata luxoasa cu un decor festiv. Versiunea limitata a accesoriului de interior este amplasata intr-un pahar de sticla frumos decorat si dezvaluie o aroma incredibila de cedru balsamic. Sunetul moale si cald de padure cu siguranta va fi pe placul tuturor firelor romantice.

Set pentru ingrijirea pielii mainilor de la Vivian Gray

Brandul german Vivian Gray deja pe parcursul a mai multor ani dezvolta produse cosmetice luxoase de ingrijire. Seturile limitate fiind prezentate in ajun de Revelion. Fara indoiala, designul atragator va fi indragit de fiecare, insa totusi punctul forte il constituie proprietatile eficiente de ingrijire profunda. Exact ceea ce ai nevoie pe timpul geros de iarna! 

Set pentru ingrijirea faciala de la Phytomer

Cutia cadou frumoasa si atragatoare ascunde ceva deosebit pentru cei ce isi doresc un ritual de ingrijire la cel mai inalt nivel. Phytomer Christmas Hydration Gift Set- este o colectie de produse beauty „de iarna” pentru hidratarea, curatarea si nutritia epidermei. Editia limitata „sugereaza subtil” ca este tocmai timpul potrivit pentru achizitionarea acestui “beauty box” pentru tine sau pentru cineva drag. Grabeste-te! 

Set pentru ingrijirea faciala de la Sheisedo

Renumitul brand de produse cosmetice Sheisedo la fel nu a putut fi absent de la o astfel de linie informativa. In fiecare an, expertii dezvolta editii sezoniere, iar in ajunul sarbatorilor de iarna din 2020, au dezvoltat un set magnific de 4 produse beauty pentru ingrijirea pielii faciale. Seria-lifting contine spuma de curatare, crema, softener hidratant si concentrat anti-age.

Editie limitata de farduri de pleoape de la Deborah

Sfarsitul anului 2019 a fost marcat pentru expertii beauty italieni in dezvoltarea unor farduri de pleoape cu glitter si mate, lansate special pentru sarbatorile de Craciun, fiind prezentate in doua categorii: sub forma de creion si lichide. Fardurile stick au o textura moale, matasoasa si sunt in mod obisnuit utilizate pentru conturarea ochilor si pentru intunecarea nuantei pleoapelor.

Fardurile lichide ofera un finisaj metalic rezistent si stralucitor (cu mici particule de glitter) creand un aspect expresiv si unic. Detin o textura delicata si cremoasa ce se distribuie usor pe pleoape si confera o nuanta luminoasa, bogata, din prima aplicatie. 

Accesorii de la MakeUp

Colectie limitata de accesorii moderne pentru cele mai elegante si stilate ladies. O trusa cosmetica “Glitter Pouch” si un makeup-blender deosebit ce va va oferi o atmosfera feerica si o dispozitie de sarbatoare. Accesoriul spatios pentru produsele cosmetice preferate este confectionat din material neted dens, strecurat cu paiete stralucitoare. Buretele pentru machiaj sub forma de bradut- oare nu este un cadou original? Fii un altfel de Mos Craciun care stie sa surprinda si sa daruiasca fericire. 

Apa de parfum Narciso Rodriguez For Her Limited Edition With Atomizer

Aroma indragita inca din trecutul anului 2003 cu aceeasi forta incanta si in prezent iubitorii de compozitii mosc-florale. Flaconul modernizat Narciso Rodriguez For Her Limited Edition With Atomizer se caracterizeaza prin prezenta unui atomizor vintage care pulverizeaza elixirul de parfum cu o singura apasare. Sticla rafinata va arata impecabil pe dressingul adevaratului admirator de arome. Compozitia este tesuta din note profunde, calduroase de ambra, mosc, pachouli si vanilie. Delecteaza-te in serile friguroase de iarna! 

Fii cu un pas inainte. Fara graba, fara disperare. Pregateste din timp darurile pentru cei dragi impreuna cu MakeUp.md! 

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie