14.06.2019
Pozitii sexuale ideale pentru o penetrare adanca
Nu intotdeauna avem dispozitia necesara pentru sexul acela salbatic, mai ales atunci cand ne aflam in apropierea perioadei menstruale, iar vaginul si cervixul sunt destul de sensibile. Dar uneori, o penetrare adanca ne ofera cele mai mari placeri. Atunci cand are loc penetrarea adanca, penisul si vaginul se imbina perfect, creand astfel o senzatie confortabila.

In plus, experienta devine mai intensa, deoarece are loc stimularea continua a punctului G, iar apropierea corpurilor nu face altceva decat sa creeze o conexiune emotionala intre parteneri. Exista cateva pozitii sexuale care iti pot garanta aceste senzatii care te vor face sa tanjesti dupa ele.

Cowgirl cu fata

Aceasta clasica pozitie are numeroase beneficii, iar o penetrare adanca se numara printre ele. In timp ce partenerul sta lungit pe spate, introdu penisul in vagin cat de adanc poti. Pentru o penetrare mai adanca, departeaza larg picioarele. De asemenea, ce este minunat la aceasta pozitie: faptul ca poti controla viteza, penetrarea, dar si stimularea clitorisului, iar partenerul se poate juca cu sanii tai. Bineinteles, acelasi efect poate fi obtinut si daca stai cu spatele la partener, iar in aceasta situatie il poti stimula jucandu-te cu testiculele lui. Experienta va deveni tot mai profunda, iar iubitul iti va multumi pentru asta.

Pozitia misionarului

Pentru aceasta pozitie fata-n fata este nevoie si de putina flexibilitate. Incepe prin a sta in pozitia misionarului si incearca sa tii picioarele deasupra capului, apropiate. Acest unghi ii permite partenerului o penetrare adanca. In cazul in care flexibilitatea nu este punctul tau forte, poti pune o perna sub solduri. Astfel, vaginul se va afla la o alta inaltime, intr-un unghi similar picioarelor.

Doggy-style

Doggy style este o pozitie sexuala clasica ce permite o penetrare adanca. Interesant este ca iti poti ajusta unghiul de penetrare folosindu-te de genunchi sau solduri. Fie ca stai in pat sau pe margine, lasa-ti partenerul sa aiba control asupra penetrarii.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie