16.09.2020
Pozitia Diannei Rotaru in conflictul cu interpreta Victoria Lungu. „As vrea sa-si ceara scuze, dar nu stiu daca o va face.”

Interpreta a fost vizata in discutiile colegilor de breasla, fiind criticata pentru atitudinea sa fata de Igor Dodon.

Invitata la O Seara Perfecta, Dianna si-a expus parerea referitor la acel scandal iscat dupa ce mai multi artisti impreuna cu Presedintele Republicii Moldova au participat la o petrecere organizata in plina pandemie. Vedeta spune ca s-a comportat respectus la intalnirea de la Butuceni, unde a fost prezent si Dodon: „Indiferent cine este Presedintele tarii, nu se stie ce va fi maine, fii diplomat! In momentul in care a aparut domnul Presedinte, ce trebuia sa facem toti? Tine de bunele maniere ale unui om. Are un statut domnul, am si eu un statut de artist. Trebuie sa ma comport ca un clovn sau ca cine trebuie sa ma comport vizavi de aceasta persoana?”

Pe langa disputele referitoare la intalnirea de la Orhei, Dianna Rotaru a mai avut o problema in care erau implicate Victoria Lungu, Nelly Ciobanu si Lenuta Gheorghita. Cantaretele au filmat impreuna un videoclip, iar la publicarea lui, se pare ca Victoria Lungu a evitat sa includa numele celorlalte trei. Din aceasta cauza, Dianna a inaintat o cerere prin care solicita ca videoul sa fie sters de pe YouTube, afirmand urmatoarele: „Pentru mine personal a fost foarte deranjant. Eu nu am fost anuntata ca numele meu va fi scos de pe YouTube, atunci cand eu am avut o contributie foarte corecta si clara. Imaginea mea nu are dreptul sa fie folosita, fara ca sa fie specificat numele meu. Eu trebuia sa fiu contactata sa mi se ceara permisiunea...”.

Citeste si :  Solistul trupei „Zdob si Zdub”, Roman Iagupov - indignat dupa ce a primit titlul de „Artist al Poporului”! „Sfera artei a ramas ultima in lista prioritatilor statului.”

„Colega care a considerat ca eu merit aceasta defaimare publica, a gresit. As vrea sa-si ceara scuze, dar nu stiu daca o va face.”, este parerea interpretei care spune ca nu-i place sa se certe si isi doreste sa se calmeze conflictul la care s-a ajuns.

Vezi in reportajul de mai jos ce alte declaratii a mai facut artista in cadrul interviului, cum a trecut peste depresia cauzata de carantina, dar si cum a fost pentru ea prima jumatate de an in calitate de femeie maritata!

Citeste si :  Detalii cutremuratoare despre casnicia Victoriei Lungu! „Eram insarcinata cu copilul in a 6-a luna si cu Valeria in brate. Am fost data afara (...) Dupa aia am mers si am facut avort pentru ca-mi era frica...”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie