11.05.2024
Povestea Evei Aibazova, artista care a reușit să impresioneze pe toată lumea doar cu două mâini și o tablă de nisip: „Este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am văzut la Românii au talent” - VIDEO

Acum aproximativ 12 ani, Eva se afla într-o căutare creativă și a încercat diverse materiale de artă. Într-o zi, un coleg a întrebat-o dacă poate să picteze cu nisip. Atunci nu știa nimic despre acest tip de artă. Ajungând acasă, a găsit pe internet unul dintre puținele clipuri cu sand art, de la acea vreme, și a rămas pur și simplu uluită.

​În aceeași seară a încercat să-și  deseneze portretul folosind nisipul din acvariu, cu hamsterii ei stând pe o bucată de plastic și punând sub ea un teanc de cărți și o veioză. Atunci a știut că și-a găsit calea.

În prezent, ceea ce face îi oferă libertate de exprimare, tot procesul creativ o împlinește și îi dă speranța că, dacă arta ei îi folosește cuiva, atunci viața ei nu este lipsită de sens.

Fetele de la Honey Dance Studio au îmbinat dansul cu acrobațiile și au pus în scena de la Românii au Talent o coregrafie uimitoare: „V-ați bucurat de fiecare secundă aici” - VIDEO

Eva este obișnuita cu scena de peste 12 ani. A fost pe scena mari ale teatrelor și circurilor. A apărut la TV în Rusia, Finlanda, Egipt, Slovacia, Polonia, Germania și Spania.

Eva a avut 2 momente de cotitură, spune ea. Primul a fost la vârsta de 20 de ani, când și-a părăsit familia și satul natal pentru a merge într-un oraș mai mare, unde avea posibilități de dezvoltare. Al doilea a fost decizia de a se muta singură în Germania.

Juriul și prezentatorii au decis! Cine sunt cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent sezonul 14

Eva a refăcut două tablouri celebre cu ajutorul desenului în nisip.

Mihai Bobonete: „Este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am văzut la Românii au talent. Nu mă gândeam că un artist poate să transmită atât de multă emoție. Cred că un singur cuvânt poate defini tot ceea ce ai făcut tu acum. A fost foarte frumos”.

Articole din aceeasi categorie