08.11.2023
Povestea din spatele halatului alb! Afla de la medicul stomatolog Dumitru Romaniuc cum a inceput totul, dar si de ce a lasat muzica - VIDEO

Invitat in platoul O Seara Perfecta a fost medicul stomatolog Dumitru Romaniuc. 

Fiind intrebat cum isi aduce aminte el prima zi in clinica, Dumitru a dezvaluit: „In prima zi am avut doar un pacient, o prietena de a mea, Oxana. Tin minte si acum ca am programat-o pe la 14, ca sa reusesc de dimineata sa aranjez toate lucrurile. Eu in acel moment aveam lucrati 8 ani intr-o alta clinica stomatologica si atunci a fost ceva nou pentru mine.  A fost cea mai buna decizie pentru mine ceea ce am facut atunci”.

„Primul contact cu stomatologia a fost prin 2003, am inceput vara cat timp eram la ore, eram si curier, duceam proteze dentare din Straseni in Chisinau. Nu a fost o dorinta de mic copil ca sa devin stomatolog, cu protezele acestea mi-a placut si astfel am inceput sa intru in sfera aceasta”.

„Stomatologia este la fel ca oricare profesie, daca esti specialist bun atunci o sa fii si apreziat, o sa ai si bani si de toate. Daca esti mai putin bun atunci o sa traiesti de azi pe maine. Ca sa iti dai seamaa daca medicul este bun sau nu trebuie sa ai o legatura energetica cu el sau sa simti ca este medicul tau si sa te duci cu incredere la el si daca a spus asa, asa facem”.

De mic, Dumitru Romaniuc isi dorea sa devina acordeonist, acesta  a mentionat: „Eu nu mai cant la acordeon acum, insa feciorul meu cu siguranta va canta”.

Articole din aceeasi categorie