06.10.2019
Plina de tatuaje, cu cercel in nas si parul roz. Fiica lui Michael Jackson s-a facut o „fata rea”
Paris Jackson trece prin transformari radicale. Fetita bruneta, cu ochi albastri, inocenti din urma cu cativa ani a disparut si a lasat loc unei tinere indraznete, cu personalitate.

In varsta de 21 de ani, fiica lui Michael Jackson isi doreste o cariera in showbiz, insa deocamdata nu a reusit sa dea lovitura in niciun domeniu artistic. Initial, aceasta isi dorea sa devina actrita, insa pana acum nu s-a facut remarcata in lumea filmului. 

In cele mai recente imagini postate pe pagina ei de Instagram, Paris are un look rebel: are parul roz, un piercing in nas, iar bratele sunt pline de tatuaje.

Paris Jackson a recunoscut ca isi doreste sa schimbe modul in care este perceputa frumusetea in industria modei. 

In trecut, ea a criticat dur domeniul pentru strandardele nerealiste pe care le impune in randul femeilor. Pentru a isi sustine convingerile, Paris a spus ca nu se simte rusinata de imperfectiunile corpului sau si le transmite tinerelor din intreaga lume sa se accepte asa cum sunt. 

„Nu am marimile ideale, mananc burgeri si pizza. Hainele concepute de designeri poentru defilarile de pe podium nu ma incap. Am cicatrici, vergeturi, acnee si celulita. Sunt un om, nu o papusa", a declarat Paris Jackson, conform People.com

Paris nu a avut o copilarie tocmai usoara: si-a pierdut in mod tragic tatal, iar apoi a suferit o depresie grava. In 2013, fiica lui Michael Jackson a incercat sa se sinucida, astfel ca rudele sale au hotarat ca cea mai buna varianta este ca Paris sa intre intr-un centru de reabilitare.

Sursa foto: protv.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie