09.11.2023
Plapumele si hainele groase - o bataie de cap pentru gospodine! Cum ne ajuta o spalatorie cu autodeservire, dar si de ce avem nevoie pentru a ne spala articole dorite - VIDEO

In prag de iarna una dintre bataile de cap a gospodinelor este spalarea articolelor mari cum ar fi plapumele sau hainele pentru sezonul de iarna. O solutie in acest sens sunt spalatoriile cu autodeservire care iti pun la dispozitie masini de spalat industriale, iar tot ce trebuie sa faci este sa aduci articolul pentru spalare, detergentii doriti, setezi masina de spalat si intr-o ora ai cele mai curate si parfumate plapume. Mai multe despre acest serviciu, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

In perioada in care fiecare dintre noi are acasa o masina de spalat haine, Ana Mesina totusi a reusit sa dezvolte o afacere de succes in domeniul spalatoriilor cu autodeservire. 

Ana Mesina a dezvaluit: „Laundrowash este o retea de spalatorii cu autoservire pentru lucrurile voluminoase care nu incap in masina de spalat de acasa, sau poate ti sa defectat masina de splat, sau poate nu ai masina de spalat si nu ai unde, dar vrei sa iti speli hainele”.

Afacerea a pornit 3 ani in urma, iar dupa un feedback pozitiv din partea clientilor s-a extins in 3 sectoare din capitala.

„Oricine care are o plapuma si vrea sa o improspateze este binevenit la noi si aleg anume serviciile noastre pentru ca este mai rapid, mai ieftin chiar si esti sigur de detergentul folosit. Plapuma se spala direct in ochii tai si o iei imediat, timp de o ora ai plapuma spalata si uscata”, a adaugat  Ana Mesina .

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza acest serviciu, vom spala o plapuma.

Ana Mesina a prezentat si cum se efectueaza procedurade spalare, aceasta a povestit: „Haideti sa va arat cum spalam plapuma asta la Laundrowash, mai intai o sa alegem masina de spalat, pentru plapuma mea eu o sa folosesc una din masinile de 11 kilograme, apoi o sa adaug detergentul. Este foarte important sa cunoasteti ca aici in vanzare detergenti nu sunt si trebuie sa vii cu detergentul propriu. Urmatorul pas este efectuarea platii care are loc la acest terminal de plata, clientii pot achita atat cu cardul, cat si numerar, eu astazi platesc cu cardul, dupa revin la masina de spalat, selectez temperatura si o sa apas butonul start”.

Exista cateva reguli de urmat atunci cand alegi sa folosesti serviciile unei spalatorii cu autodeservire.

„Una dintre cele mai importante reguli de folosire pentru astfel de spalatorii este sa nu trecem limita caci se risca o splaare si uscare necalitativa si deteriorarea utilajului. La fel foloseste detergenti calitatii si in cantitatea recomandata de producator, verifica etichetei, verificarea buzunarelo. Nu folosim masinile de spalat pentru lucrurile expres interzise si nu in cele din urma respectai pe cei din jurul tau si lasa curat din urma ta”, a mai adaugat Ana, fondatoarea Laundrowash.

Mai mult decat atat, exista unele lucruri expres interzise.

Fondatoarea Laundrowash a dezvaluit care sunt acele lucruri interzise: „Covoare, lucruri foarte delicate cum ar fi rochii de mireasa, paltoane sau costume sau uniforme de la constructii pentru ca ar fi fosrte murdare, ar deteriora utilajul si ar si murdari”

Atunci cand ciclul de spalare a plapumei s-a incheiat, urmeaza sa folosim uscatorul.

„Cand spalarea a luat sfarsit luam plapuma din masina de splat si o punem in uscator, dupa ce achit  pentru uscator, inchid si apas start. Dupa uscare voi obtine o plapuma curata, uscata si fara praf”, a concluzionat Ana Mesina.

*Acest articol contine plasare de produs

Articole din aceeasi categorie