22.06.2022
Pierre Narcisse, interpretul renumitei melodii „Chocolate Bunny”, s-a stins din viata: „Imi pare rau ca am petrecut atat de putin timp impreuna”

Interpretul rus, de origine cameruneana, Pierre Narcisse a murit. Artistul avea 45 de ani. Cauza exacta a mortii inca nu se cunoaste.

Despre moartea lui Pierre Narcisse au anuntat rudele sale. 

„Multumesc pentru timpul pe care l-am petrecut impreuna pe acest pamant. Pierre, Narcisse, Lorenzo, Pa... vei ramane mereu in sufletele noastre. Multumesc pentru fiica noastra minunata. Te dau in mainile Dumnezeului cu bunatate, pace si dragoste”, a scris fosta sotie a interpretului, Valeria Kalaceva.

Gerard Pique a fost vazut in compania unei blonde la o scurta perioada dupa despartirea de Shakira! Unde s-au afisat cei doi - FOTO

„Tata, multumesc pentru tot. Tata este cel pe care eu il voi onora toata viata mea, aceasta este persoana ca m-a pus pe picioare, mi-a dat educatie si ii sunt cu adevarat recunoscatoare.

Tata - este un exemplu demn de urmat pentru mine. Imi pare foarte rau ca nu va mai fi langa mine de azi incolo... insa eu sper ca el este bine acolo unde este acum. Il las sa plece fara remuscari, cu inima curata, cu sufletul curat. Sunt linistita pentru el. Cred ca unii oameni din viata noastra nu ne sunt trimisi pur si simplu in cale, nu se intampla totul asa pur si simplu, pentru ca fiecare om aduce ceva in viata altuia. Imi pare rau ca am petrecut atat de putin timp impreuna”, a scris pe pagina sa fiica artistului, Karolina Kristeli.

Cristina Scarlevschi - dezvaluiri sincere despre sarcina! Vezi cum se simte dansatoarea in a 14-a saptamana si ce ii lipseste cel mai mult acum: „Abia astept sa...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie