24.06.2022
Perfectarea actelor romanesti, mai simplu ca niciodata. JustConsult este in 3 orase mari – la Chisinau, Balti si Cahul

Daca te afli la nordul sau sudul tarii si ai nevoie de ajutor in perfectarea actelor romanesti, solutia este chiar langa tine. Compania JustConsult – lider pe piata din Republica Moldova in acordarea consultantei juridice in procesul de redobandire cetatenie romana pentru moldoveni, acum este prezenta in regiuni.

In filialele companiei din Balti si Cahul, la fel ca si in oficiul central din Chisinau, poti beneficia de orice serviciu legat de redobandirea cetateniei romane sau de perfectare a actelor romanesti.

Cu JustConsult reduci la maximum deplasarile in Romania, iar actele tale perfectate iti vor fi livrate pana in Moldova, in oficiile de la Chisinau, Cahul sau Balti.

Serviciile sunt acordate doar cu respectarea cerintelor legale, iar persoanele care le solicita au garantii de executare a fiecarui angajament.

Cum JustConsult a ajuns lider pe piata?

JustConsult are o istorie si experienta de 19 ani. Compania ofera solutii pentru cazuri de orice complexitate, iar succesul este determinat de faptul ca toate procedurile sunt parcurse legal, fara ocoliri de lege.

Garantia executarii impecabile a angajamentelor este oferita prin contractul de prestari-servicii, dar si bonul fiscal, eliberat pentru fiecare plata. De asemenea, JustConsult garanteaza siguranta datelor personale, care ii sunt furnizate. 
 
„In toti acesti ani, am construit reputatia companiei, bazata pe corectitudine si legalitate. In aceasta sfera de servicii pentru perfectarea actelor romanesti este foarte important sa ramai corect fata de client si in fata legii. O pot confirma cei peste 335.000 de cetateni, care au apelat deja la serviciile companiei”, spune directorul si fondatorul JustConsult, Ion Gustiuc.  

In oficiile JustConsult cetatenii vor beneficia de o gama larga de servicii, precum:  

-Colectarea actelor de stare civila, verificarea corectitudinii datelor si pregatire dosar de  cetatenie romana pentru moldoveni, conform rigorilor;  
-Programarea pentru depunerea dosarului in cadrul Autoritatii Nationale pentru Cetatenie din Romania;  

-Mentenanta pe parcursul aflarii in Romania;  

-Monitorizarea parcursului dosarului si solicitarea informatiei de la ANC prin intermediul procedurii stadiu dosar;  

-Programare pentru depunerea juramantului de credinta fata de statul roman;  

-Transcrierea actelor de stare civila in registrele de stat ale Romaniei;  

-Perfectarea pasaportului romanesc; 

-Perfectarea buletinului de identitate romanesc;  

-Preschimbarea permisului de conducere moldovenesc in cel romanesc;  

-Alocatii pentru copii moldoveni cu cetatenie romana;  

-Obtinerea atestatelor profesionale pentru soferi;  

-Echivalarea diplomelor de studii si multe altele  

Programeaza o vizita in oficiul JustConsult, oriunde te-ai afla!

Oficiul JustConsult din Cahul se afla pe str. Bogdan Petriceicu Hasdeu 14 (langa Consulatul Romaniei).  Suna 022 80 20 83.

Oficiul JustConsult din Balti se afla pe str. Stefan cel Mare, 60, la etajul 2 (in incinta Oficiului Postal Central). Suna 022 80 20 81.

Oficul JustConsult din Chisinau se afla pe str. Ismail 81/1 (business centru Panorama, vizavi de Consulatul Romaniei). Suna 022 10 50 80.

Pentru a beneficia de o consultatie privind redobandire cetatenie romana pentru moldoveni, intra pe pagina justconsult.md  si completeaza formularul, iar un expert in acte romanesti va reveni cu un apel in care iti va explica pasii.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie