10.09.2023
Pepe si sotia sa, Yasmine, s-au cunoscut in urma cu 20 de ani: „Cine ar fi crezut?”

Sotia lui Pepe, Yasmine, a dezvaluit care a fost, de fapt, prima intalnire cu artistul.

Pepe si Yasmine Ody traiesc o poveste de dragoste ca in filme. Cei doi se bucura din plin de timpul petrecut cu familia, iar copiii le fac fiecare zi mai frumoasa. Desi au inceput o relatie la ceva timp dupa divortul artistului de mama fetitelor sale, se pare ca ei s-au intalnit pentru prima data cand Yasmine era o copila si Pepe era deja un artist cunoscut.

Cu trecerea anilor, au pastrat legatura si s-au reintalnit, iar acum formeaza o frumoasa familie in showbiz-ul romanesc. Relatia frumoasa dintre Pepe si Yasmine Ody este un exemplu de cum destinul poate aduce impreuna doua persoane chiar si dupa o intalnire initiala in trecut. Artistul si-a gasit fericirea alaturi de Yasmine si au construit o familie frumoasa, avand un baietel impreuna.

Aniversarea relatiei lor marcheaza nu doar dragostea care s-a dezvoltat intre Pepe si Yasmine, ci si momentul in care acestia au fost uniti in fata unei pierderi tragice. Moartea lui Franco, nepotul artistului, a adus-o pe Yasmine in viata lui Pepe. Ulterior, cei doi au inceput sa devina din ce in ce mai apropiati, iar apoi au format o familie fericita.

Pepe și Yasmine Ody nu s-au cunoscut prin prisma colaborărilor  profesionale! De când se știu, de fapt, cei doi. S-a aflat abia acum: "A  ținut legătura cu familia lui" - WOWBiz

Totusi, o fotografie veche, scoasa la lumina de Yasmine Ody, demonstreaza ca prima lor intalnire s-a petrecut cu mult timp in urma. Cu toate acestea, destinul i-a adus impreuna mai tarziu, cand au fost uniti de o tragedie si si-au dat seama ca au gasit dragostea adevarata unul in celalalt.

„Cine ar fi crezut ca in urma cu 20 si ceva de ani faceam poza cu viitorul meu sot?”, a fost mesajul transmis de Yasmine Ody pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie