07.06.2024
Pe patul de spital și cu ochii în lacrimi! Cum a decurs operația la care a fost supusă Nina Dobrev, îndrăgita acriță din serialul-fenomen Jurnalele vampirilor - FOTO

La sfârșitul lunii mai, Nina Dobrev, cunoscută publicului pentru rolul Elenei Gilbert din serialul „Jurnalele vampirilor”, a ajuns la spital cu răni multiple după ce s-a accidentat în timp ce se plimba cu o bicicletă electrică.

„Cum a început și cum merge!”, a scris atunci actrița în vârstă de 35 de ani pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și două imagini, înainte și după accident.

Nina a apărut pe patul de spital cu gâtul într-o orteză cervicală, însă cel mai mult se pare că a avut de suferit piciorul stâng al actriței.

De atunci, Nina Dobrev i-a ținut la curent pe fani cu starea ei de sănătate și procedura de recuperare. Recent, actrița a fost nevoită să se întoarcă la spital pentru o operație la picior.

„Mai este cineva speriat înainte de operație? Sunt un astfel de copil când vine vorba de ace, sânge sau proceduri de orice fel”, a spus Nina într-un story postat pe Instagram înainte de operație.

După o scurtă repriză de plâns, actrița a postat și două fotografii din sala de operație.

Horoscop 7 iunie 2024. Zodia care ştie să facă bani şi cum să profite de aceştia

Tatuajul ascuns al Valeriei Lungu! Unde se află, dar și ce semnifică - FOTO

Deși speriată, actrița a încercat să-și păstreze atitudinea pozitivă, glumind că piciorul ei stâng arăta „impecabil” înainte de a se cicatriza în urma procedurii. „Fapt amuzant: te pun să desenezi pe extremitatea care este operată pentru a confirma că este membrul corect”. Pentru că bănuiesc că s-a întâmplat în trecut ca unii chirurgi să opereze din greșeală membrul greșit. Yikes!!!”, a continuat actrița.

„În curând va fi doar o amintire urâtă”, „Știu că nu contează, dar arăți minunat!”, „Totul va fi bine! Te iubim!”, „Îți trimitem o îmbrățișare”, „O să treci și peste asta! Recuperare ușoară”, i-au scris fanii.

Din fericire, operația Ninei a fost un succes, iar actrița a revenit cu un update.

„Operația a fost un succes. Mulțumesc tuturor celor care au trimis mesaje, gânduri, rugăciuni și vibrații bune. Am simțit sprijinul și energia pozitivă. Înseamnă mai mult decât veți ști vreodată”, a scris actrița.

Iubitul Ninei, Shaun White, cel cu care este într-o relație de patru ani, i-a fost alături în toată această perioadă. „Noi toți te iubim”, i-a scris acesta pe contul de socializare.

Articole din aceeasi categorie