22.10.2019
Pavel Stratan - povestea unui succes construit in 20 de ani! Detalii nestiute din viata artistului: „Ghita e un personaj real..."
Barbatul cu cascheta turcuaz, chitara in mana si o voce neobisnuita – asa a facut publicul cunostinta cu unul dintre cei mai indragiti interpreti – Pavel Stratan.

Pavel Stratan – unul dintre cei mai cotati artisti ai deceniului atat acasa, cat si peste Prut. Tatal micutei indragostita de Ghita, care cu primele sale debuturi pe scena a cucerit atat admiratia oamenilor, cat si recordurile Guinness. Astazi, el este imaginea succesului pentru multi dintre admiratorii sai, dar nu dintotdeauna a fost asa! 

„Nu m-am gandit si nici nu mi-am dorit vreodata sa ajunga public... cu toate ca am publicat la un moment dat cateva CD-uri. Dar totusi eu niciodata nu m-am gandit ca o piesa a mea va ajunge la un post de radio sau cu atat mai mult la unul de televiziune!”, spune el.

In 1999 la Academia de Arta artistul nu doar a cunoscut succesul in muzica, dar si pe cel al dragostei. In acelasi an, pe bancile facultatii artistul s-a indragostit de cea care urma sa ii devina sotie. Cum a evoluat relatia lor, dar si cum era viata lui dinaintea succesului, vezi in reportaj:

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie