28.03.2024
Pavel Stratan dă totul din casă! Cum se înțelege, de fapt, cu ginerele său, Edward Sanda - VIDEO

Veste bună pentru toți fanii lui Pavel Stratan! După o pauză de șapte ani, interpretul revine cu un nou album. Promite până în toamnă lansarea, iar până atunci ne bucură cu premiere muzicale. Despre planurile artistului, dar și a copiilor lui Cleopatra și Cezar, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Pavel Stratan îsi va bucura curând fanii cu noutăți muzicale. „Proiecte noi, pe cele vechi le înnoim. Degraba scot ceva, nu piesă nouă, chiar un album. Nu am mai lansat de vreo 7 ani, acum am ce scoate. Piese noi și multe Strătănele. Aproape în fiecare saptamână lansez câte una. Copiii sunt bine. Cezar termină anul acesta clasa a IX-a, merge la o școală de muzică. Cleopatra a fost și a filmat un clip cu cineva din Moldova, cu Cristi. Ea vine acasă o dată în lună”, a menționat Stratan.

Interpretul spune că are o relație apropiată cu ginerele său, Edward Sanda: „Acum a scos piesă nouă care are succes. Foarte bună relația, ca întotdeauna”.

WOW! Valeriu Mircea se antreneaza împreună cu Conor McGregor. Vezi imaginea din timpul antrenamentului - FOTO

Cezar Strătan este baiat mare, iar în acest an urmează examenele de absolvire a gimnaziului: „Cezar învață bine si anul ăsta merge la liceu”.

Iar despre soția sa, interpretul spune că este „femeia perfectă”.

„Femeia perfectă este aceea care îți place de ea. Eu ca bărbat îmi place soția mea pentru că ea este perfectă. Nu știu cum trebuie să fie o femeie perfectă, dar soția mea este perfectă”, a notat Pavel.

Magnat și Feoctist „lovesc” cu un nou hit! Vezi cum sună refrenul piesei „Cumaniok” - VIDEO

Pavel Stratan este un cântăreț și textier de muzică folk și pop. Muzica pe care o face nu poate fi catalogată. Este un amestec de stiluri. Nu se știe exact cât la sută este inspirație și cât la sută muzică originală. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piață.

Articole din aceeasi categorie